Medical Park Antalyaspor: 0 - Kasımpaşa:0 (İlk yarı)

Stat: Akdeniz ÜniversitesiHakemler: Deniz Çoban, Serkan Akal, Bahtiyar BirinciMedical Park Antalyaspor: Fornezzi, Deniz, Emre Güngör, Musa, Gökçek Vederson, Serkan, Insa, Uğur, Emrah, Tita, DiarraKasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, İlhan, Pereira.

Google Haberlere Abone ol
Medical Park Antalyaspor: 0 - Kasımpaşa:0 (İlk yarı)

Stat: Akdeniz Üniversitesi
Hakemler: Deniz Çoban, Serkan Akal, Bahtiyar Birinci
Medical Park Antalyaspor: Fornezzi, Deniz, Emre Güngör, Musa, Gökçek Vederson, Serkan, Insa, Uğur, Emrah, Tita, Diarra
Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa, Yalçın, Barış, İlhan, Pereira, Donk, Viduez, Scarione, Babel, Sanharib Malki
Sarı kartlar: Dk. 23 İlhan, Dk.36 Viudez (Kasımpaşa)

Spor Toto Süper Lig’in 14’ncü haftasında Medical Park Antalyaspor evinde Kasımpaşa’yı konuk etti. Orta alan mücadelesi içerisinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gol bulamadı ve devre 0-0 berabere sona erdi.

Türkiye Kupası'nda Çankırıspor'u eleyerek 5. tura adını yazdıran Medical Park Antalyaspor, lig ikincisi Kasımpaşa'yı konuk ettiği mücadelede ev sahibi olmasına rağmen ilk yarıda etkili olamadı. Ligde geçtiğimiz hafta Sivasspor’u 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bu sezon sahasında yenilgi yüzü görmedi. Güney ekibinde kaleci Hakan Arıkan ile Mehmet Sedef sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Sezonun flaş takımı Kasımpaşa ise Antalya deplasmanına tam kadro çıktı.

31. dakikada Medical Park Antalyaspor’un sol kanattan Tita ile geliştirdiği atakta topu içeri doğru ortaladı. Kaleci Isaksson ile karşı karşıya kalan Diarra’nın aşırtma vuruşu az farkla auta çıktı.

39. dakikda Kasımpaşa orta alandan Donk’la kazandığı topu sol çaprazda Pereira ile buluşturdu. Bu oyuncunun çaprazdan sert vuruşu farklı bir şekilde auta çıktı.

İlk yarının kalan dakikalarında da iki takımın çabası gol getirmeyince devre 0 - 0 berabere tamamlandı.
CİHAN

Yorumlar