MBK Doğuş Hastanesi'nde galibiyet serisi hedefi

- Kulüp başkanı Işıkay: "BOTAŞ maçı bizim için zor bir karşılaşmaydı. Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyet serimizi inşallah devam ettireceğiz"

Google Haberlere Abone ol
MBK Doğuş Hastanesi'nde galibiyet serisi hedefi

MERSİN (AA) - Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden MBK Doğuş Hastanesi'nin kulüp başkanı Mehmet Işıkay, deplasmanda oynadıkları BOTAŞ maçından galip geldikleri için mutlu olduklarını ve galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

Işıkay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin üçüncü haftasında deplasmanda BOTAŞ karşısında zor bir maça çıktıklarını belirtti.

Takımın performansından memnun olduğunu ifade eden Işıkay, hafta sonunda oynayacakları Yakın Doğu Üniversitesi maçının hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.

Ligde iyi sonuçlar almak istediklerini aktaran Işıkay, "İlk hafta kaybettikten sonra oynadığımız iki maçı da kazandık. BOTAŞ maçı bizim için zor bir karşılaşmaydı. Deplasmanda galip geldiğimiz için mutluyuz. Galibiyet serimizi inşallah devam ettireceğiz. Hedefimiz play-off. Hafta sonu Yakın Doğu Üniversitesi ile çok zor bir maça çıkacağız. Bu maçın hazırlıkları da iyi gidiyor. Maçta iyi olan kazansın." diye konuştu.

MBK Doğuş Hastanesi, 13 Kasım Pazar günü saat 14.00'de Edip Buran Spor Salonu'nda Yakın Doğu Üniversitesi ile karşılaşacak.


Yorumlar