Marca: Arda Turan'ın finalde oynamaması rahatsız etti

İspanya'nın en çok satan spor gazetesi Marca, Arda Turan'la ilgili polemik oluşturacak bir habere imza attı.Marca, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Turan'ın sakatlığından dolayı oynamak istememesinin Atletico'da bazı kesimleri rahatsız ettiğini...

Google Haberlere Abone ol
Marca: Arda Turan'ın finalde oynamaması rahatsız etti

İspanya'nın en çok satan spor gazetesi Marca, Arda Turan'la ilgili polemik oluşturacak bir habere imza attı.

Marca, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Arda Turan'ın sakatlığından dolayı oynamak istememesinin Atletico'da bazı kesimleri rahatsız ettiğini öne sürdü. D.G. Medina imzalı haberde, Nou Camp'ta sakatlanan Arda'nın Real Madrid maçına yetişebilmek için elinden geleni yaptığı ancak maça saatler kala oynamayacağını söylemesinin kulüpten bazılarını şaşırttığı iddia edildi.

Gazete, Arda Turan'ın acıya rağmen sahada yerini alabilmek için daha fazla fedakarlık yapacağını düşünenlerin milli yıldızın bu kararından rahatsızlık duyduğunu yazdı.

ATLETİCO TARAFTARI HABERE TEPKİ GÖSTERDİ

Bazılarının oynaması yönündeki isteklerine rağmen maça çıkmak için kendini yeterli hissetmeyen Arda'nın kulübe olan bağlılığından şüphe duyulmadığını kaydeden Marca, fakat bu kararıyla sezonun en önemli maçında acıya katlanma kapasitesiyle ilgili soru işaretleri doğurduğunu öne sürdü.

Haberin altına yorum yazan Atletico Madrid'li taraftarlar ise Marca'yla aynı fikirde olmadıklarını belirterek tepki gösterdi. Arda'nın oynamama kararını yerinde bulan taraftarlar, finalde 9 dakika sahada kalarak Atletico'nun oyuncu değiştirme hakkını maçın başında harcayan Diego Costa'dan daha doğru davrandığını ifade etti.

Atletico taraftarı ayrıca, Marca gazetesini manipülatif ve yalan haber yapmakla suçladı.

CİHAN

Yorumlar