Manisaspor'un Isparta kampı

- Futbol şube sorumlusu Etçil: - "Takımımızın kısa zamanda saha içinde ve dışında takım birlikteliğini yakalamış olması da başarı adına önemli bir adım"

Google Haberlere Abone ol
Manisaspor'un Isparta kampı


İZMİR (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'un futbol şube sorumlusu Muzaffer Etçil, futbolcularının kısa zamanda saha içinde ve dışında takım birlikteliğini yakalamış olmasının başarı adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Yeni sezon hazırlıklarını Davraz'da sürdüren Ege temsilcisinin futbol şube sorumlusu Etçil, yaptığı yazılı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminden dolayı Türk milletine geçmiş olsun dileklerini aktardı.

Demokratik hayatı kesintiye uğratarak Türkiye'yi kaosa sürüklemek isteyen bu darbe girişimini ve sebep olanları kınayan Etçil, "Darbe girişiminin bastırılmasında başta milletimiz olmak üzere emeği olan herkese teşekkür ediyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Muzaffer Etçil, teknik direktörleri Mehmet Altıparmak'ın Türk futboluna, futbolcu olarak da hizmet verdiğini ve görev yaptığı takımlarda başarılı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Isparta Davraz, kamp için çok uygun bir ortam. Futbolcularımızın burada gösterdiği performans memnuniyet verici. Takımımızın kısa zamanda saha içinde ve dışında takım birlikteliğini yakalamış olması, başarı adına önemli bir adım. Geçen sene Spor Toto 2. Lig'de şampiyon olan kadromuzu korumamızın yanı sıra yeni transferlerimiz de ihtiyacımız yönünde nokta transferler. Burada Etimesgut Belediyespor ve Alanyaspor ile yapacağımız hazırlık maçları takımın durumunu ve eksikleri daha net görme açısından da katı sağlayacak."

Manisaspor'un iyi yerlere gelmesi için kentin de takıma sahip çıkması gerektiğini bildiren Etçil, şunları ifade etti:

"Manisaspor'un ekonomik anlamda da iyi noktalara gelmesi adına Manisalıların birlikte hareket etmesi gerekiyor. Lige başladığında da taraftarımız sabır gösterirse en kısa zamanda maçlarını sabırsızlıkla beklediği bir Manisaspor izleyeceklerine inanıyorum."


Yorumlar