Manisaspor Teknik Direktörü Palaz:

- "Bazı oyuncularımızın sorumluluk alması gerekiyor"

Google Haberlere Abone ol
Manisaspor Teknik Direktörü Palaz:


MANİSA (AA) - TFF 1. Lig'de deplasmanda Giresunspor'a 3-1 mağlup olan Manisaspor'un teknik direktörü Koray Palaz, bazı oyuncularının sorumluluk alması gerektiğini bildirdi.

Palaz, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Giresunspor karşısında özellikle ilk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini, bunun sonucunda 2-0 geriye düştüklerini belirtti.

Futbolcularını ikinci yarının başından itibaren istedikleri oyunu ortaya koyduklarını, kurdukları baskının ardından farkı 1'e indirdiklerini kaydeden Palaz, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Beraberlik için yüklendiğimiz anlarda oyunda hamleler yaparak forvet mevkisinde etkili olabilecek oyuncularımızı sahaya sürdük. Maalesef beraberliği yakalamak için mücadele verirken, uzatma dakikalarında kalemizde üçüncü golü gördük. Bazı oyuncularımızın sorumluluk alması gerekiyor. Bazı kötü alışkanlıklarımız var. Bu kötü alışkanlıklardan kurtulmak için çözümler üretmeliyiz. Bu çözümleri üretirken sahaya çıktığımızda da elimizden gelen mücadeleyi vermeliyiz. Ligin dördüncü haftasını geride bıraktık ve daha hiçbir şey bitmiş değil. Çarşamba günü bir kupa maçımız var ve ardından Göztepe ile oynayacağız. Daha öncede söylediğim gibi; ben takımıma inanıyorum."

TFF 1. Lig'de ilk 3 haftayı namağlup, 5 puanla geçen Ege temsilcisi, Giresunspor karşısında ilk mağlubiyetini aldı.

Manisaspor'un tek golünü atan Bahattin Köse, bu sezon ikinci golüne ulaştı. Golcü oyuncunun daha önce gol attığı müsabakada Manisaspor, Elazığspor'u 1-0 mağlup etmişti.

Yorumlar