Manisaspor, 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı

- TFF 1. Lig ekiplerinden Manisaspor, Eneramo, Emre, Gökcan, Baio ve Sangare ile sözleşme imzaladı - Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen: "Derin, alternatifli bir kadro oluşturduk"

Google Haberlere Abone ol
Manisaspor, 5 futbolcuyla sözleşme imzaladı


MANİSA (AA) - TFF 1. lig temsilcilerinden Manisaspor, 2016-2017 sezonu transfer çalışmaları kapsamında Michael Eneramo, Emre Öztürk, Gökcan Kaya, Yalany Baio ve Mamadou Sangare'yi kadrosuna kattı.

Manisaspor, takıma dahil ettiği beş futbolcu için Manisa 19 Mayıs Stadı'nda imza töreni düzenledi.

Kulübün yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı törende konuşan Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, güçlü bir kadro oluşturduklarını, kulübün kısa, orta ve uzun vadedeki yapılanmasına göre transferler yaptıklarını kaydetti.

Manisaspor'a katkı sağlayacağına inandıkları oyuncuları transfer ettiklerini belirten Mergen, "Bu futbolcuların sağlayacakları katkıyı da önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz. Derin, alternatifli bir kadro oluşturduk. Transferin son iki gününe girdik. Bu süreçte genç, yetenekli ve düşük maliyetli bir veya iki oyuncuyu daha kadromuza dahil edebiliriz. Güçlü bir kadro oluşturduk. Hedeflerimiz doğrultusunda bu seneyi iyi bir şekilde geçirmeyi ve yeni transferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Törende Michael Eneramo ile 1, Gökcan Kaya ile 2, Yalany Baio ve Mamadou Sangare ile de 3 yıllık sözleşme imzalandı. Emre Öztürk'le ise 1 yıllığına kiralık olarak anlaşma sağlandı.

Yorumlar