Mandzukic Atletico Madrid’e 4 yıllık imza attı

İspanya şampiyonu Atletico Madrid, Bayer Münih’in forvet oyuncusu Mario Mandzukic’i 4 yıllığına renklerine bağladı.Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hırvat futbolcunun imza atmadan önce sağlık kontrolünden geçtiği...

Google Haberlere Abone ol
Mandzukic Atletico Madrid’e 4 yıllık imza attı

İspanya şampiyonu Atletico Madrid, Bayer Münih’in forvet oyuncusu Mario Mandzukic’i 4 yıllığına renklerine bağladı.

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Hırvat futbolcunun imza atmadan önce sağlık kontrolünden geçtiği ve tatilden sonra basına tanıtılacağı bildirildi.

Atletico Madrid Sportif Direktörü Jose Luis Perez Caminero, 28 yaşındaki Mandzukic için şu ifadeleri kullandı: “Mandzukic’in takıma dahil olması çok iyi bir haber çünkü o pozisyon için aradığımız karakterlere sahip. Güçlü, hava topu hakimiyeti olan ve iyi şut çekebilen bir forvet. Bize çok yararlı olacak.”

Profesyonel futbol kariyerine Dinamo Zagreb’te başlayan Mario Mandzukic, burada 3 lig ve 2 kupa kazandıktan sonra Almanya’nın Wolfsburg takımına transfer oldu. Wolfsburg forması ile iki sezonda 20 gol atan Mandzukic, 2012’de Bayer Münih’e imza attı. Hırvat yıldız, Münih’te kariyerinin zirvesine çıkarak, iki sezonda 47 kez fileleri havalandırdı ve Şampiyonlar Ligi, Süper Kupa, Dünya Kulüpler Kupası, iki Bundesliga Şampiyonluğu, iki Almanya Kupası ve bir de Almanya Süper Kupası’nı kazandı.

CİHAN

Yorumlar