Mancini'den fikstüre 'aptal' benzetmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, lig ve kupa fikstürünü 'aptal' olarak niteledi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini'den fikstüre 'aptal' benzetmesi

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, lig ve kupa fikstürünü 'aptal' olarak niteledi. Mancini, fikstür yüzünden Drogba, Sneijder ve diğer yıldızları Tokat'a getiremediğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası Grup Eleme 5. maçında Tokatspor'u 3-0 yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Tekni Direktörü Roberto Mancini, kazanmaları gereken bir maçı kazandıklarını belirtti. Mancini, "İlk 11'e baktığınızda çok yeni futbolcumuz vardı. Ve hakkettiğimiz bir galibiyet aldık. Görev verdiğim futbolcularımız çok iyi oynadı." dedi.

Bir basın mensubunun Drogba ve Sneijder'i neden getirmediği hakkında sorduğu soruya başarılı teknik adam, "Aptal fikstür yüzünden Drogba ve Sneijder ve diğer yıldızları getirmedik. Biz kupa, lig ve Avrupa'da oynadığımız için ayda 6 maç oynuyoruz ve diğer takımlardan daha yoğun maçlar oynuyoruz. Ama kurallar ve fikstür çok berbat." diye cevap verdi.

Sarı - kırmızılıların yeni transferi Veysel Sarı ise kendisi açısından çok önemli maçta görev aldığını söyledi. Veysel Sarı, "Dün ilk antrenmana çıkmıştım. Eskişehir'de çok iyi idmanlar yapamamıştım, eski takımda bu kondisyonumu düşürmeyen eski hocama teşekkür ederim. İlk maçtı çok heyecanlıydım. Gol attığım için çok mutluyum. Bir çok mevkide oynayabilirim. Hocam beni nerede oynatırsa oynatsın orada elimden gelinin herşeyimi verebilirim. Takımdaki arkadaşlarımın çoğu birer yıldız. Onlardan çok şey görerek kendimi geliştirmek istiyorum." diye konuştu.

Bu arada bir gazetecinin 'Seni Galatasaray'a gelirken hava alanın 5 saat bekledim sözlerine başarılı futbolcu 'Ben de Galatasaray'a imza atmak için 1 ay bekledim' sözleriyle karşılık verdi.

Galatasaray'ın bir diğer yeni transferi Bordisso da sarı - kırmızılı takıma geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Dün ilk antrenmana çıktığını kaydeden Bordisso, iyi bir futbol oynamak için biraz süreye ihtiyacı olduğunu söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacakları karşılaşmayı da değerlendiren Bordisso, "Çok önemli iki maç bizi bekliyor Chelsea ile. Hocamız bunlar için önlemler alacak. Zamanı geldiğinde bunun için de konuşacağız. Benim için buraya gelmek sürpriz oldu. Ama buraya gelmem çok mutlu edici." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar