Mancini: Şampiyonluk yarışında kazanıp rakibin kaybetmesini bekleyeceğiz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında rakiplerinden ziyade kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Şampiyonluk yarışında kazanıp rakibin kaybetmesini bekleyeceğiz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında rakiplerinden ziyade kendilerinin ne yapacağının önemli olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın kendi sahasında Eskişehirspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalyan hoca, "Bugün iyi oynayan ve galibiyeti hakeden bir Galatasaray vardı. Eskişehirspor'un iyi takım olduğunu unutmamak gerekiyor." dedi.

Mancini, takım olarak daha iyiye gittiklerini ama daha da iyi olmaları gerektiğini ifade etti. Bir gazetecinin "Kendi sahasında oldukça iyi oynayan bir Galatasaray var. Deplasmanda takımın iyi oynayamaması onu endişelendiriyor mu?" sorusuna tecrübeli teknik adam, "Aslında Gaziantep maçında kötü oynayamadık. O maçta da sahada da iyi oynayan bir Galatsaray vardı. Mutlaka gelişen bir Galatasaray var. Geliştirmemiz gereken noktalar var." diye cevap verdi.

Şampiyonluk yarışı hakkında ise Mancini, şunları ifade etti: "Önemli olan bizim gösterdiğimiz performanstır. Puan farkı azaldı. Fenerbahçe'nin de zor maçları var. Şampiyonluk yarışında biz maçlarımızı kazanıp Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz."

Öte yandan Mancini, dün bir gazetede yer alan 'Fatih Terim, kötü kadro kurmuş. Yanlış oyuncular almış." şeklinde çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu ve böyle bir açıklamasının bulunmadığını kaydetti.

Bu arada bugünkü maçta görev yapmayan Semih Kaya'nın grip olduğu için forma giymediği bildirildi.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Maç sonu düzenlenen basın toplantısına katılan Alex Telles ise "Türk Telekom Arena'da ilk maçıma çıktım. Bana destek olan herkese teşekkür ediyorum. Zor maçtı, üç puan kazanmamız gereken bir maçtı kazandık. Golü erken bulduk. O yüzden mutluyuz. Ben de burada her geçen gün kendimi geliştirmek istiyorum. Kendimi hep ileriye taşımak istiyorum. Burada benden beklentilerin farkındayım." diye konuştu.

Bir gazetecinin "Brezilya'dan geldi. Türkiye ile arasındaki fark nedir?" sorusuna ise genç oyuncu, "Gördüğüm en büyük fark Türkiye'de futbol hızla ve kuvvetli oynanıyor. Rakip size düşünme fırsatı vermiyor. Bende buna mutlaka alışacağım. Burada futbol kuvvete dayalı oynanıyor." şeklinde cevap verdi.

Öte yandan basın toplantısına katılan Ceyhun Gülselam da, "Mutlak galibiyet almamız gereken bir maçtı. Umarım bundan sonra böyle galibiyetler alırız. İstediğimiz sonuca ulaşırız." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar