Mancini: İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardındanGalatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Çaykur Rizespor karşısında inanılmaz pozisyonlar kaçırdıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık

Çaykur Rizespor-Galatasaray maçının ardından
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Çaykur Rizespor karşısında inanılmaz pozisyonlar kaçırdıklarını söyledi.

Mancini, maçın ardından yapılan basın toplantısında, maç hakkında söylenecek fazla bir şeyin olmadığını ifade ederek, “Çok net pozisyonlar yakaladık. 3-0 kazanabilirdik. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Böyle olmamalıydı. Forvetlerimiz bugün çok kötü bir performans gösterdi. 5 tane yüzde yüz pozisyon yakaladık. Bunları değerlendiremeyince sıkıntılı bir döneme girdik. Bu haftayı penaltı haftası olarak değerlendirebiliriz. Buradaki penaltı kararının doğru olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Mancini, Didier Drogba’nın 18 kişilik kadroya alınmaması ile ilgili sorulan soruyu, “Çok gereksiz spekülasyonlar ortaya atıldı. Biz sadece dinlenmesi için onu bu deplasmana getirmedik' diye cevapladı. İtalya Milli Takımı’nın başına geçeceği iddialarına ise, “Benim konsantrasyonum tamamen Galatasaray üzerinedir. Bu iddialara kulak asmıyorum.” cevabını verdi.

Galatasaray'ın genç futbolcularından Emre Çolak ise, "Chelsea maçı sonrası çok zor bir deplasmana geldik. Çok pozisyona girdik. Atamazsanız atarlar. Kolay pozisyonları gole çeviremedik. Önümüzdeki maçları alarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takımımızda kimsenin şampiyonluğun gittiği yönünde kötü düşünceleri yok. Takımda moral üst noktada." diye konuştu.

İzet Hajrovıc de, "Bugünkü maçta kötü oynamadık. En kötü olan şey son vuruşlarda yetersiz oluşumuzdu. Değerlendiremediğimiz pozisyonlar sonrası beraberliğe razı geldik." şeklinde konuştu.


'ÇAYKUR RİZESPOR CEPHESİ 1 PUANDAN MEMNUN'

Çaykur Rizespor Heknik Yirektörü Uğur Tütüneker, “İlk yarı çok iyi oynamadık. İkinci yarıda sahaya istediğimiz oyunu yansıttık. Birkaç net pozisyonumuz vardı. Onları değerlendirseydik ilk öne geçen biz olacaktık. Penaltı ile beraberliği yakaladık. Bu maçtan bir puanla ayrılmak iyidir. Bu bizim için çok önemli bir moral olmuştur. Bu skordan memnunuz. Çok zor bir dönemden geçiyoruz. İlerleyen haftalarda daha da iyi oynayarak istediğimiz sonuçları alacağız.” diye konuştu.

Takımının Galatasaray karşısındaki beraberlik golünü kaydeden Leonard Kweuke ise, “Bizim için zor maç oldu. Bu maçtan puan almamız çok önemliydi ve istediğimizi aldık. Takımımın beraberlik golünü kaydettiğim için çok mutluyum.” dedi.

Çaykur Rizespor’un tecrübeli oyuncularından Ludovic Sylvestre de, kendi sahalarında Galatasaray gibi büyük bir kulübe karşı alınan bir puanın çok önemli olduğunu ifade etti.
CİHAN

Yorumlar