Mancini: Güzel bir zafer kazanmak istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus karşısında hedeflerinin gol yemeden güzel bir zafer kazanmak olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Güzel bir zafer kazanmak istiyoruz

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Juventus karşısında hedeflerinin gol yemeden güzel bir zafer kazanmak olduğunu söyledi.

Sarı-kırmızılı takımın yarın akşam Şampiyonlar Ligi'nde Juventus ile oynayacağı karşılaşma öncesinde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, güzel bir zafer kazanmak istediklerini belirterek, "Güzel bir maç olacak. Zorlu bir maç olacak. Bizim biraz riskimiz fazla. Rakip 7-8 maçtır gol yemiyor. Kendi evimizde oynayacağız. Gol yemeden güzel bir zafer kazanmak istiyoruz." diye konuştu.

Öte yandan Juventus'in etkili oyuncularından Pirlo'nun sakatlığı nedeniyle oynamayacak olmasını ise İtalyan hoca, şöyle değerlendirdi: "Evet Pirlo'suz bir takım antrenör için zor olacaktır. Mutlaka onun yerine oynayacak oyuncu vardır; ama Pirlo'suz biraz zorlanacaklardır."

İtalyan taktisyen, hedeflerinin Juventus maçını kazanmak olduğunu vurgulayarak, "Elbette kazanmak istiyoruz. 90 dakikalık maçta mücadelemizi, Juventus'a kolay pozisyon vermemek üzere koyacağız."

Mancini, Sneijder'in durumunun yarın sabah belli olacağını; ancak yıldız oyuncunun keyfirin yerinde olduğunu ifade etti.

Bir gazetecinin "Grupta üçüncülüğü bir başarısızlık olarak görüyor mu ?" sorusuna ise İtalyan hoca, "Mutlaka turu geçmek istiyoruz. Yarınki maçta bundan başka birşey düşünmüyoruz. Beklediğimizden farklı bir durum olursa daha sonra konuşruz." diye cevap verdi.

İtalyan bir gazetecinin "Geleceğe ait planlarınız nedir ?" sorusuna Mancini, "Buraya geleli üç ay oldu. İstanbul'da mutluyum." cevabını verdi.

Bir gazetecinin Ünal Aysal'ın 'Juventus'a kaybedip UEFA'da yolumuza devam ederiz. Dünyanın sonu değil" sözlerinin hatırlatılması üzerine "Başkan'ın söylediği şey çok akıllıca. Hedefimiz tabiki turu geçmektir. Futbolu bir mücadele gibi görüyoruz. Şampiyonlar Ligi olmazsa UEFA olursa dünyanın sonu değil. En yüksek hedefle devam etmek lazım."
İtalyan bir gazetecinin "Eğer yarın akşam kazanırsanız bunu hediye mi ya da mucize mi olarak görürsünüz?" sorusuna ise tecrübeli hoca, "Futbol herşeyin olabileceği bir olay. Türkiye'nin ve İtalya'nın en iyi takımı karşı karşıya gelecek. Turu geçmek hedefiyle yolu çıkıyoruz. Turu geçmeniz, önemli işler yaptığınızı gösterir. Önemli olan turu geçmektir." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar