Mancini: Galibiyeti hakkettiğimizi düşünüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Elazığspor’u 1-0 yendikleri maçta galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Galibiyeti hakkettiğimizi düşünüyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Elazığspor’u 1-0 yendikleri maçta galibiyeti hak eden taraf olduklarını söyledi.

Mancini, maç sonrası yaptığı açıklamada, golü bulduktan sonra da pozisyonlara girdiklerini belirtti. Maçın ilk dakikalarında Hajrovic’in yerde kaldığı pozisyonu değerlendiren Mancini, “O kadar net bir pozisyondu ki bence Ankara'dan falan da görülmüştür. Bence 1 değil 2 kırmızı kart ve penaltı gösterilmesi gereken bir pozisyondu.'' şeklinde konuştu.

Mancini, Elazığsporlu Tanju'nun atıldığı pozisyon için direkt kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini ifade etti. Mancini, ''Çok net gördüm ben de. Sarı değil direkt kırmızı kartlık bir pozisyondu. Çok duran top verdik ama diğer konularda rakibin çok etkili olduğunu düşünmüyorum. Her şeyden önemlisi altın değerinde bir 3 puan aldık.'' dedi.
Galatasaraylı futbolcu Hajrovic de maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

SARALOĞLU: MAÇIN GENELİNDE ÜSTÜNDÜK

Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu, maçın genelinde çok üstün oynayan taraf olmalarına karşın golü bulamadıklarını dile getirdi. Mutlak kazanmak istedikleri bir maçı kaybettiklerini anlatan Saraloğlu, “Maçta çok arzulu, istekli olduk. Ancak karşılaşmanın ilk yarısında yaptığımız bireysel hatalardan dolayı mağlup duruma düştük. Maalesef son vuruşları istediğimiz şekilde yapamadık. Top da çok bizim lehimize çıkmadı doğrusu. Direkten dönen top maalesef bizden yana değildi. Maçın genelinde çok üstün oynadık ama istediğimiz golü bulamadık. Maçta kırmızı kart görmemiz bize çok ağır geldi. Buna rağmen oyuncularımız mücadeleyi bırakmadı. Önümüzde 3 tane maç var. Matematiksel olarak ligde kalma ihtimali var, inancımız da var. Kalan maçlara hazırlanıp, kazanmaya çalışacağız.” diye konuştu.

MEHMET NAS: MAĞLUBİYET KÖTÜ OLDU

Elazığsporlu futbolcu Mehmet Nas, Galatasaray karşısında aldıkları yenilginin kötü olduğunu dile getirdi. Önemli bir rakibe karşı oynadıklarının altını çizen Nas, “Böyle maçlarda yakalanan fırsatların değerlendirilmesi gerekir. Mağlubiyet bizim için kötü oldu. Kalan 3 final maçımız daha var. Hiç ümidimizi kesmedik. O maçları alıp ligde kalacağız." ifadesini kullandı.

Elazığspor'un kalecisi Ivesa ise Galatasaray'a karşı iyi top oynadıklarını, karşılaşmanın 2. yarısında çok fırsatlar kaçırdıklarını söyledi. Karşılaşmanın 2. yarısında takım arkadaşlarının gördüğü kırmızı kart sonrası mücadeleyi bırakmadıklarını anlatan Ivesa, kaybettikleri için üzgün olduğunu kaydetti. CİHAN

Yorumlar