Mancini: Fenerbahçe liderlik pozisyonunu hakediyor

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bugünkü maçta iyi oynayan bir Galatasaray vardı.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Fenerbahçe liderlik pozisyonunu hakediyor

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, "Bugünkü maçta iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Eksik olan ikinci goldü. Yakaladığımız pozisyondan golü atabilirdik." dedi.

Maç içinde Selçuk İnan ile aralarında yaşanan sorun hakkında ise başarılı hoca, "Çok büyütülecek bir olay değil. Maç hakkında konuşmak doğru değil. Selçuk ile aramızda birşey geçmedi. Maç hakkında konuşmamız daha doğru olacak. Bizim ona söylediğimiz sadece sahanın içinde doktoru beklemesini istedik. Böyle yaparsak değişiklik için zamanımız olacaktı." diye cevapladı.

Başka bir gazetecinin "Türkiye ligi fazla izlenmiyor demiştiniz. Bugünkü derbiyi nereye koyarsınız ?" sorusuna Mancini, "Yabancı kuralı var. Bu kuralların bu şekilde olması iyi değil. Yabancı serbest olmalı. Otamatikten buraya çok kaliteli oyuncular gelecektir. Galatasaray-Fenerbahçe derbi önemli derbidir. İngiltere ve İtalya'daki derbiler kadar önemlidir." dedi.

ŞAMPİYONLUK YARIŞI

Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluk yarışı hakkında ise İtalyan teknik adam, "Liderlik pozisyonunda orada olmayı hakeden Fenerbahçe var. Şu an için orayı hakeden Fenerbahçe var." diye cevapladı.

CİHAN

Yorumlar