Mancini: Benim kontratım devam ediyor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında Galatasaray gibi oynayarak kazandıklarını söyledi.Takımının kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen...

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Benim kontratım devam ediyor

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Gençlerbirliği maçının ikinci yarısında Galatasaray gibi oynayarak kazandıklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "İlk yarıya baktığınızda iki hata sonrasında durum 2-0 oldu. Bu maçı çevirmenin kolay olmayacağını biliyorduk. İkinci yarı iyi reaksiyon gösteren bir takım sahada vardı. Maçı kazandık. Tabiri caizse ikinci yarı oyunu gerçekten Galatasaray gibi oynadık." dedi.

'İkinci yarı maçı isteyen bir Galatasaray sahada vardı. Devre arasında soyunma odasında bir gelişme mi oldu ?' sorusuna tecrübeli hoca, "İlk yarıda iki aksiyon sonrasında iki gol yedik. 2-0 geriye düştük. Böyle olunca takımda moralman geriye düşüyor. Rakip cesaretleniyor. Maça dönmek kolay olmuyor. İlk yarı top oynamadık, ikinci yarı yaptığımız en büyük değişiklik top oynamaktı. Bunu yaptık. Devre arasında oyuncularıma söylediğim şey 'herşeyimizi kaybediyoruz bu maçı kazanamazsak kaybediyoruz' oldu. İkinci yarı agresif bir takım sahada vardı. İyi oynadık ve pozisyonlar geldi. Maçtan galip geldik." diye cevapladı.

Bir gazetecinin 'Takımdaki geleceğiniz belirsiz mi ? Şampiyonlar Ligi'ne gidip gitmeme, Türkiye Kupası'nın kazanılıp kazanılmaması geleceğinizi mi belirleyecek ?' sorusuna Manicini, şu cevabı verdi:

"Basında çıkan benim adıma gibi konuşan insanlar var. Onlara inanmayan. Her hangi problem yok yaşanan sorun yok. Benim adıma konuşanlar tamamen yalan konuşuyorlar."

'Sezon sonunda sonuç ne olursa olsun istifa etmeyi düşünüyor mu ?' sorusuna ise tecrübeli hoca, "Taraftarların saygım var. Tepkiler olacaktır. Taraftar tabiki böyle şeyler söyleyebilir. Bu tip bağırmalarla hiçbir sıkıntım yok. Ben bunlara İtalya'dan alışığım. Benim Galatsaray ile kontratım devam ediyor." diye cevap verdi.

CİHAN

Yorumlar