Mancini: Akıllı soru sorun, gerekirse sormayın

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, gazetecilere sordukları sorular için tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Mancini: Akıllı soru sorun, gerekirse sormayın

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, gazetecilere sordukları sorular için tepki gösterdi. Mancini, "Bir soru soruyorsanız elinizde mutlaka veri olması lazım. Gerekirse soru sormayalım. Düşünüp akıllı sorular soralım." dedi.

Golsüz biten Torku Konyaspor ile Galatasaray karşılaşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Galatasaray'da teknik direktör Mancini, bazı gazetecilere, bilgisiz soru sorduğunu öne sürerek tepki gösterdi. Mancini, bir gazetecinin "Galatasaray’ın hala oturmuş bir kadrosu yok" eleştirisine şu şekilde yanıt verdi: “Ligdeki kuralları biliyorsunuz değil mi? Biliyorsunuz 6 yabancı hakkımız var. Bu nedenle Ebue oynayamıyor. Bir soru soruyorsanız elinizde mutlaka veri olması lazım. Başka hangi oyuncuları oynatmamışız cevabınızı bekliyorum. Soru soracaksak arkasında duralım. Gerekirse soru sormayalım. Düşünüp akıllı sorular soralım.”

"ÜZERİMİZDE BÜYÜK BİR ŞANSSIZLIK VAR"

Mancini, maçı koparacak 3-4 pozisyon yakaladıklarını ancak şanssızlık nedeniyle gole çeviremediklerini dile getirdi. Deplasman maçlarında bu tip sıkıntılar yaşadıklarını dile getiren İtalyan teknik adam, "Bugünkü maça baktığımızda 3-4 tane maçı koparacak pozisyon geldi ayağımıza. Ama ne yazık ki şanssızlık diye söyleyebilirim. Gol olarak değerlendirmemiz gerekiyordu ama ne yazık ki deplasman maçlarında bu sıkıntıları yaşıyoruz. Bu tip pozisyonları gol yapamadığınız zaman galibiyetin gelmesi de zor oluyor. Futbolda bazı böyle dönemler vardır. Ne yazık ki yine böyle bir dönemdeyiz. Baktığınız zaman bir çok maçta gollü maçlar geçirdiğimiz de oldu. Öyle bir dönemdeyiz ki Rize, Karabük, Bursa maçlarına baktığınız zaman gollerle sonuçlandıramadık. Şanssızlık var tabi üzerimizde. Yapmamız gereken tabi ki üzerine gitmek ve çalışmak.” diye konuştu.

MESUT BAKKAL: OYUNDAN MEMNUNUM

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise oyundan memnun olduğunu söyledi. Bakkal, "Belki puan olarak değil ama oyun olarak çok memnun olduğumu söyleyebilirim takımın mücadelesi ve oyun disiplininden. Maçın ilk devresinde dönen topları alan ve atağa çıkmayı düşünen bir Konyaspor... Rüzgarı da arkamıza almamız bir avantaj olabilir. Yürekli, cesaretli ve disiplinden kopmayan bir takımım vardı. Onları tebrik ediyorum. Taraftar coşkusuyla beraber bu arttı ve taraftarla teşekkür ediyorum. Kötü bir hava vardı. Ama yine de dengeli oynadık. Burak’a bir iki pozisyon verdik o da normal diye düşünüyorum. Yedi maçımız daha var ve bu önemli bir duruştu. Puanlar çok önemli şimdi özellikle geldiğimiz noktada puanlar çok önemli. Dirençli oynamak çok önemli ve bu direnci gösterdiğimizi düşünüyorum. Bunu devam ettirdiğimiz sürece önümüzdeki haftalarda puan ve puanlar bizim olacaktır.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar