Mamaklı haltercilere moral ziyareti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin halter takımı sporcularına moral ziyareti yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Mamaklı haltercilere moral ziyareti

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, belediyenin halter takımı sporcularına moral ziyareti yaptı. Ulu Önder İlköğretim Okulu Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren takıma başarı dileklerinde bulunan Başkan Akgül, "Halter takımımız aldığı başarılı sonuçlarla ilçemizin adını Türkiye’ye duyuruyor." dedi.

Takımın katıldığı bütün müsabakalarda yüzleri güldürdüğünü belirten Akgül, "Halter, bizim olimpiyatlarda madalya kazandığımız önemli bir branş ve ata sporumuzdur. Halter takımımız sayısız başarılara imza attı. Çocuklarımızın, gençlerimizin boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri bizi memnun ediyor." dedi.

HALTERCİLERİN 2013 BAŞARISI

Mamak Belediyesi Halter Takımı katıldığı her müsabakadan madalyayla döndü. Bir yıl boyunca 10 Ankara şampiyonası ve 5 Türkiye şampiyonasında mücadele eden takım, Ankara ve Türkiye şampiyonalarında ikincilik elde ederken ferdi müsabakalarda da 11 altın, 17 gümüş ve 10 bronz madalyayı evine götürmeyi başardı.

Akgül’ün ziyaretinden çok memnun kaldıklarını belirten takım antrenörü İsa Altınyurt ise yaptığı açıklamada, "Yoğun şekilde antrenmanlarımızı sürdürüyoruz ve başarılarımıza yenilerini ekleyeceğiz." dedi.

Ayrıca takım sporcularından Berkant Yiğit’in Litvanya’da düzenlenen Avrupa şampiyonasında Avrupa yedinciliği elde ederek milli takıma seçildiğini belirten Altınyurt, takıma verdiği destekten dolayı Başkan Mesut Akgül’e teşekkür etti.
CİHAN

Yorumlar