Malaga, Amrabat’ın tavrından rahatsız

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Cordoba'yı 2-0 yenen Malaga'nın son golünü atan Nordin Amrabat'ın son haftalarda yedek kaldığı için attığı gole sevinmemesi kulüp içinde rahatsızlık yarattı.

Google Haberlere Abone ol
Malaga, Amrabat’ın tavrından rahatsız
İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 27. haftasında Cordoba'yı 2-0 yenen Malaga'nın son golünü atan Nordin Amrabat'ın son haftalarda yedek kaldığı için attığı gole sevinmemesi kulüp içerisinde rahatsızlık yarattı.

Cordoba maçının 72. dakikasında Juanmi’nin yerine oyuna giren Amrabat’ın, 84. dakikada attığı gole sevinmemesi maç sonrası tyükselişılan konulardan birisi oldu. Malaga basını, maç sonunda kulüp başkan yardımcısı Moayad Shatat ve umumi direktör Vicente Casado’nun gol sonrası tavrından ötürü Amrabat ile konuşma yaptığını yazdı.

Maç sonrası matbuat toplantısında Amrabat’ın protestosuyla ilgili bir soru yöneltilen Malaga Teknik Direktörü Javi Gracia, 'Eğer benim ağzımdan Nordin’i eleştiren laf arıyorsanız, böyle bir sözüm yok. Daha az zaman saha futbolcuların biraz hoşnutsuz olmalarını anlayışla karşılıyorum fakat Nordin’in takımdaki davranışları halen mükemmel. Kendi şahsi becerisini göstererek maçın sonucunu belirleyen golü attı. mühim olanın öteki şey olduğunu anlıyorum fakat bazan az ve ya çok çok sahaya çıkıp, takıma faydalı işler yapmak da önemlidir' biçiminde konuştu.

Malagalı futbolcu Weligton da takım arkadaşı Amrabat’ın sahadaki tavrıyla ilgili 'Normal. Hepimiz oynamak, takıma daha çok destek olmak istiyoruz. İlk 11’den çıkan birinin yine dönmesi biraz zor. Kızgın olması normal fakat mühim bulunan saygılı olmaktır ve o da fena bir şey yapmamıştır' yorumunu yaptı.

Galatasaray’dan kiralık şekilde Malaga’da ikinci yılını geçiren Amrabat, sezon başındaki performansıyla övgü alsa da geçen yıl kasım ayında Fas Milli Takımı’nda oynadığı maçta sakatlık geçirmesinin arkasından Malaga’da az zaman almaya başladı.

AA

Kaynak: FANATİK

Yorumlar