Mahmut Uslu'dan yabancı sayısı ve Kulüpler Birliği açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yabancı futbolcu sayısı ve Kulüpler Birliği'yle ilgili açıkmalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Mahmut Uslu'dan yabancı sayısı ve Kulüpler Birliği açıklaması

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yabancı futbolcu sayısı ve Kulüpler Birliği'yle ilgili açıkmalarda bulundu.

    Takımın kamp yaptığı otelin sahasında basın mensuplarına konuşan Mahmut Uslu, transfer döneminde tartışma konusu olan yabancı sayısıyla ilgili, "Bu kararı Fenerbahçe mi çıkardı? Hayır, bütün kulüpler evetleştiler ve kararı çıkardılar. Gelecek sene de 5+0+3. Bu doğru mu çıkmış? Bence doğru çıkmamış. Ama biz çıkan kararlara saygılıyız; aynı kararı devam ettiriyoruz." ifadelerini kullandı.

"İLHAN AĞABEYİN KAFASINA SAKSI DÜŞTÜ HERHALDE"

    Uslu, son dönemlerde yabancı futbolcu sayısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'a da "İlhan ağabeyin kafasına saksı düştü herhalde." diyerek tepki gösterdi.

    Cavcav'ın acayip konuşmalar yaptığını savunan Mahmut Uslu, şöyle devam etti: "Durup dururken bu konuyu gündeme getiriyorlar. Federasyon orada, yetkililer orada toplantı yapılır. Önümüzdeki dönemler için Fatih Terim'in söylediği gibi bir iki senelik değil. 5 - 6 senelik program ön görülür. Kulüpler de ona göre hazırlıklarını yapar. En çok zararı da biz görüyoruz. İki yabancı oyuncumuz dışarıda. 3 yabancı oyuncumuzu soyunduramıyoruz. Ve önemli oyuncular bunlar. Buna rağmen bizim dediğimiz bir şey yok. Bizim görüşümüz bu konuda net."

    Kulüpler Birliği Vakfı'nın toplantılarına katılıp katılmama konusunda da Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi, şu cevabı verdi:
     "Kulüpler Birliği bir vakıftır. Kulüpler Birliği'nin etkisi var mı? Ne yapıyorlar. Daha öncesinde Kulüpler Birliği Vakfı, Aziz Yıldırım başkanken çok önemli işler yaptı. Şu anda 10 konu var. Kulüpler anahtarı teslim etmek üzere. Ama birlik başka işlerle uğraşıyor. Şu anda herhangi bir değişiklik olmadıkça katılmayacağız."

PUAN FARKIYLA ŞAMPİYON OLACAĞIZ

    Mahmut Uslu, şampiyonlukla ilgili de puan farkını düşünmediklerini ve ligin ikinci yarısına 0 - 0 başlayacakların dile getirdi. Uslu, puan farkıyla şampiyon olacaklarını da dile getirdi.

TRANSFER KONUSU

    Öte yandan devre arasında takıma tranfser yapılıp yapımayacağı ve takımdaki futbolculara teklif gelip gelmediği yönündeki soruya ise Basın Sözcüsü, şöyle cevapladı:
     "Yabancı oyuncu transferimiz olmayacak. Yerli futbolcu da bakılıyor; ancak o yönde de bir transferimiz olmacak. Ersun Yanal'ın da böyle bir şey istediğini sanmıyorum. Oyuncularımızdan bazılarına gayri resmi teklifler var; ama resmi olmadığı için açıklayamıyoruz." CİHAN

Yorumlar