Mahmut Uslu: Hedefimiz Final Four

THY Euroleague’de 2014-2015 sezonu kura çekimi, İspanya’nın Barcelona kentinde yapıldı. Kuraya 3. torbadan katılan Fenerbahçe Ülker, C Grubu’nda FC Barcelona, Panathinaikos, Emporio Armani, Bayern Münih ve PGE Turow ile eşleşti.Kuraların...

Google Haberlere Abone ol
Mahmut Uslu: Hedefimiz Final Four

THY Euroleague’de 2014-2015 sezonu kura çekimi, İspanya’nın Barcelona kentinde yapıldı. Kuraya 3. torbadan katılan Fenerbahçe Ülker, C Grubu’nda FC Barcelona, Panathinaikos, Emporio Armani, Bayern Münih ve PGE Turow ile eşleşti.

Kuraların ardından FBTV'ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Bu sene Final Four’da oynayacağız. Ona göre de takım kuruluyor. Taraftarlarımız bize destek verirse her şeyi başarabiliriz. Rakiplerimiz de büyük yatırımlar yapıyorlar. Final Four’da yer almak istiyorsak bu gruptan çıkmalıyız." diye konuştu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Erdem Can da "Gruba bakılacak olursa geçen seneki grubumuz da kolay değildi. Biz bu gruptan gerekli skorları alıp çıkacağız. Asıl önemli olan sonraki maçlar. Gruplardan çıkan takımlar genel olarak gruplardaki performanslarını daha da arttırdılar. İlk grup bizim için bir engel değil. Almanya ligi Avrupa’daki yükselen liglerden biri. Bayern Münih’de bu başarıları yüklenen takımlardan biri. Bizim için önemli olan gruptan çıkacağımız önemli dereceyi alıp sonraki maçlara bakmak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Ülker İdari Menajeri Cenk Renda ise "Zor bir grup fakat bu gruptan çok diğer turlar daha önemli. Bizim hedefimiz Final Four. Bunu hedefleyen bir takımın zaten gruptan çıkması gerekiyor. Rakiplerimiz üst seviyede takımlar. Evimizde maç kaybetmememiz gerekiyor. Böyle olduğunda Top 16’ya kalabiliyoruz. İyi ve kaliteli bir kadro kuruluyor. Grupları geçip, Top 16’yı geçip Final Four’da mücadele edecek." değerlendirmesinde bulundu. CİHAN

Yorumlar