Mahmut Uslu: Gruptan lider çıkmamız gerekiyor

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Euroleague'de Fenerbahçe'nin gruptan lider olarak çıkmaları gerektiğini söyledi.    Uslu, FBTV'ye Kadınlar Euroleague’de B Grubu’nda Bourges Basket, Famila...

Google Haberlere Abone ol
Mahmut Uslu: Gruptan lider çıkmamız gerekiyor

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Euroleague'de Fenerbahçe'nin gruptan lider olarak çıkmaları gerektiğini söyledi.

    Uslu, FBTV'ye Kadınlar Euroleague’de B Grubu’nda Bourges Basket, Famila Schio, Imos Brno, Kayseri KASKİ, Avenida, Energa Torun ve Nadezhda ile mücadele edecek takımın durumunu değerlendirdi. Mahmut Uslu, "Bu gruptan birinci çıkmamız gerekiyor. Buradan birinci çıkarsak final four bizim için garanti gözüküyor. Değişen statü gereği bu yıl oynanacak final four bence daha heyecanlı ve daha iyi olacak. Final foura gittiğimiz takdirde bu sene şampiyonluğu elde etmemiz lazım." diye konuştu.

    Fenerbahçe’nin 4-5 yıldır Avrupa’da zirveye oynadığını kaydeden Uslu, "Önemli olan oralarda olmak. Son 4-5 senedir buralarda yer alıyoruz. İyi takımlar kumaya çalışıyoruz. Ben inanıyorum ki bu sene yine final oynarsak, kupayı alırız." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar