Maçın ardından Şanlıurfa taknik direktörü

TFF 1. Lig'in 5. haftasında Bandırmaspor'u 1-0 yenen Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, ihtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından Şanlıurfa taknik direktörü


Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puan kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

TFF 1. Lig'de çok zorlu maçların oynandığını ifade eden Karaman, her takımın birbirini yenebilecek güçte ve potansiyelde olduğunu dile getirdi.

Kritik bir galibiyet aldıklarını vurgulayan Ünal Karaman, "Oyuncularımı, sahanın zeminine rağmen vermiş oldukları mücadeleden ve kazanma azimlerinden dolayı tebrik ediyorum. İhtiyacımız olan bir 3 puan aldık. Ligde oynayacağımız kilit maçlardan birisi buydu, onun için kazanmak bize moral verdi. Oyuncularımı ve camiamızı kutluyorum." diye konuştu.

Karaman, GAP Arena zemininin bozuk olduğuna da dikkati çekerek, "Maçtan sonra hakem yanıma geldi ve 'sahada oyuncuları dahi görmekte zorlanıyoruz, Allah size yardım etsin.' temennisinde bulundu. Gerçekten zemin o derece kötü ancak oyuncularımın buna rağmen göstermiş olduğu oyun takdirin üzerindedir." değerlendirmesinde bulundu.

Bandırmaspor cephesi

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ise kaybettiklerinden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Saha zemininin futbol oynamaya izin vermediğini vurgulayan Ertekin, "Saha zemini her iki takım oyuncularını da oldukça yordu. Zemin inanılmaz kötü, futbolcular maç sonuna kadar sadece ve sadece boğuşmak zorunda kaldı. Bu boğuşmada biz hata yaptık ve golü yedik. Bu zeminde futbol oynamanın bir anlamı yok. Hata yapan biz olduk ve kaybettik. Şanlıurfaspor'u kutluyorum." ifadelerini kullandı.
Öte yandan, yaz aylarındaki aşırı sıcak nedeniyle deforme olan zeminin yarından itibaren bakıma alınacağı öğrenildi.

Yorumlar