Maçın ardından

- Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Orhan Kaynak: "Bir maç kaybettik fakat bundan sonraki haftalarda daha iyisini yapabilecek gücümüz ve enerjimiz var" - Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar: "Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık ve kazandık"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ELAZIĞ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in ikinci haftasında Boluspor'a sahasında 2-1 mağlup olan Tetiş Yapı Elazığspor'da teknik direktör Orhan Kaynak, bireysel hatalardan mağlup duruma düştüklerini söyledi.

Kaynak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının maçın ilk yarısında çok fazla bireysel hata yaptıklarını ve bunun skoru etkilediğini belirtti.

Moussa Bagayoko'nun gereksiz top kaybı ile skorun 2-0'a geldiğini ancak ikinci yarı oyuncularının daha istekli oynadıklarını ve golü bulabilecek fırsatları yakaladıklarını ifade eden Kaynak, şunları kaydetti:

"Oyuncularım son dakikaya kadar golü kovaladılar, en azından berabere kalabilirdik. Gol pozisyonları da yakaladık ama başaramadık. Oyuncularımın ikinci yarıdaki oyunu önümüzdeki haftalar için umut verdi. Bu manada öncelikle arkadaşlarımı ikinci yarıdaki inanç ve isteklerinden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki haftalara daha umutlu bakmamızı sağladılar. Bir maç kaybettik fakat bundan sonraki haftalarda daha iyisini yapabilecek gücümüz ve enerjimiz var. Daha iyisini yapmak için mücadele edeceğiz."


- Karafırtınalar: "Nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık"


Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar ise sıcak bir havada iki takımın da iyi mücadele edip seyir zevki yüksek bir karşılaşma ortaya koyduğunu ifade ederek şu değerlendirmeyi yaptı:

"Kazandığımız için mutluyum. 65 dakika çok iyi oynadık, öne de geçtik. Çok daha farklı bir skor da olabilirdi, maalesef değerlendiremedik. Kalecimiz günündeydi, maç berabere de bitebilirdi. Deplasmanda nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık ve kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum."

Yorumlar