Maçın ardından

- Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik" - "Herkese var da bize yok mu?"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


İSTANBUL (AA) - Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 2-1 yenildikleri maçla ilgili "Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik." dedi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Aybaba, Bursaspor'un geride kalan iki sezonda sorunlar yaşadığını dile getirerek, "Yenilenme ve yapılanma ihtiyacımız vardı. Bunu bir şekilde yerine getirmeye çalıştık ama bu kadarını becerebildik. Bazı mevkilerde eksikliklerimiz var. Altyapıdaki oyuncularımızın kapasitesini yükseltmeye çalışıyoruz. Bu koşullar altında oyuncularımız bugün inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Çok iyi oynadılar, hızlı hücumları çok iyi yaptılar. Biraz şansımız olsaydı maçı kazanabilirdik. Bir ışık gördük." diye konuştu.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini aktaran Aybaba, "Gerçekten hücum hattında 3 oyuncuya ihtiyacımız var. Temaslarımız sürüyor, çok kısa sürede bu transferler bitecek. Biz de daha iyi bir takım haline geleceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Samet Aybaba, karşılaşmada Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemiyle verilen kararların sorulması üzerine, "Herkese var da bize yok mu?" ifadesini kullandı.

Yorumlar