Maçın ardından

- Adanaspor Teknik Direktörü Arın: - "Maçın tamamını bir hakem faciasıyla karşı karşıya gelerek kaybettik diye düşünüyorum. Buna karşın yine her şeye rağmen 2-0'dan sonra bu maçı vermemeliydik" - Boluspor Teknik Direktörü Karafırtınalar: - "İlk 6 içinde olmamız için çok önemli bir maçtı. İlk 2 takımdan biri olamasak bile üçüncü bileti mutlaka biz alacağız"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ADANA (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında konuk ettiği Boluspor'a 3-2 yenilen Adanaspor'un teknik direktörü Eyüp Arın, maçı hakem kararlarıyla kaybettiklerini savundu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında görüşlerini aktaran Arın, oyuncularla yaptıkları toplantılarda, matematiksel olarak ligde kalabilmeleri için Boluspor karşılaşmasından 1 puan almaları gerektiğini konuştuklarını belirtti.

Haftaya Samsunspor ile Denizlispor'un karşılaşacak olmasının kendileri için avantaj olduğunu ifade eden Arın, "Hesapladığımızda biz 1 puan aldığımız takdirde matematiksel olarak onlardan bire bir avantajımızın iyi olması nedeniyle ligi bugün bitirebilirdik." diye konuştu.

Karşılaşmaya Boluspor'un daha iyi başladığını belirten Arın, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ardından toparlandık ve dengeyi sağladık. Oyun git gele döndü. İlk yarı golsüz bitti. İkinci yarıda coşkumuzla birlikte bulduğumuz 2 gol çok avantajlı bir skor. Futbolu bugün sanki bir şakasıymış gibi yaşadık. 2-0'dan sonra geri dönüşü hakemle beraber iyi olan bir Boluspor vardı. İkinci gol net bir faul. Üçüncü golü hakem yarattı. Bir hakemin maça etkisini gördük bugün. Maçın tamamını bir hakem faciasıyla karşı karşıya gelerek kaybettik diye düşünüyorum. Buna karşın yine her şeye rağmen 2-0'dan sonra bu maçı vermemeliydik. "

Eyüp Arın, arka arkaya yedikleri golleri inanılmaz bulduğunu aktararak, "Arka arkaya yediğimiz goller var. Şaşkınız yani. Ben de çok şaşkınım." değerlendirmesinde bulundu.


- Karafırtınalar: "Üçüncü bileti mutlaka biz alacağız"


Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ligi ilk 6 takım içinde bitirebilmeleri açısında önemli bir galibiyet adlıklarını aktardı.

Maçın ilk yarısının orta saha mücadelesi şeklinde geçtiğini, ikinci yarıda ise fizik gücü nedeniyle farklı bir Boluspor beklediğini anlatan Karafırtınalar, şunları söyledi:

"İki tane üst üste şok gol yedik. Ondan sonra oyunda biraz toparlandık, yaptığımız değişiklikler de yüzde yüz katkı sağladı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Skoru 2-0'dan 3-2'ye getirmek kolay bir şey değildi. İlk 6 içinde olmamız açısından çok önemli bir maçtı. İlk 2 takımdan biri olamasak bile üçüncü bileti mutlaka biz alacağız. Maçı Adanaspor vermedi, biz aldık."


Yorumlar