Maçın ardından

- Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: - "Önümüzde Fenerbahçe maçı var. En iyi şekilde o maça hazırlanıp ligin sonuna kadar kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürmeye çalışacağız" - Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Yalçın: - "Oyuna baktığımızda kazanan taraf biz olmalıydık" - "Önümüzde çok zorlu 5 hafta var. 5 haftada kümede kalmak için minimum 3 müsabaka kazanmak zorundayız. Kümede kalmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz" - "(Antalyaspor taraftarının Eto'o'ya tepkisi) Rusya'dan Eto'o'yu çağırdılar. Dünya Kupası'nın tanıtımında Eto'o'yu kullanacaklarmış. Eto'o'ya tüm dünya bu kadar ilgi gösterirken onu bu kadar yukarıda tutarken, ülkemizde maalesef futbolda bu tür şeylerin olması bana enteresan geliyor"

Google Haberlere Abone ol
Maçın ardından


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kazanmaları gereken Atiker Konyaspor maçında bir puana razı olduklarını belirtti.

Hamzaoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Antalya Stadı'nda Atiker Konyaspor'la oynadıkları ve golsüz berabere biten maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, sahaya kazanmak için çıktıklarını söyledi.

Güzel bir takım oyunu sergilediklerini savunan Hamzaoğlu, şu değerlendirme bulundu:

"Kazanmamız gereken bir maçtı. Kazandığımızda alt taraftan büyük ölçüde kurtulacağımız bir maçtı. Beklediğimiz gibi pozisyonları yakalayamadık, yakaladıklarımızı atamadık. Bugün iyi bir takımla oynadığımızın da bilincindeydik. O yüzden iyi kapattık bugünü. Takımı kutluyorum, verdiğimiz bütün görevleri yerine getirdiler. Önümüzde Fenerbahçe maçı var. En iyi şekilde o maça hazırlanıp ligin sonuna kadar kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürmeye çalışacağız."

Hamzaoğlu, eski oyuncuları, Atiker Konyasporlu Samuel Eto'o'ya taraftarın tepkisiyle ilgili soruyu, "Zaman zaman provokasyonlar oluyor. Yine de sınırını bildi taraftarımız. Centilmenlik anlamında ligde ilk sıralarda yer alan taraftarımızı kutlamak lazım. Böyle ufak tefek şeyler olabiliyor. Bunu futbolun güzelliği olarak değerlendiriyorum." diye yanıtladı.


- Atiker Konyaspor cephesi


Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise iki takımın da iyi mücadele ettiğini kaydetti.

"Kazanan taraf biz olmadıydık, o açıdan üzüldük." diyen Yalçın, oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu öne sürdü.

Atiker Konyaspor'un çok zor bir sürecin içinden geçtiğini ifade eden Yalçın, "Sahadan kazanan çıkmadı yapacak bir şey yok. Bundan sonraki maçlarımıza bakacağız. Oyuna baktığımızda kazanan taraf biz olmalıydık. Önümüzde çok zorlu 5 hafta var. 5 haftada kümede kalmak için minimum 3 müsabaka kazanmak zorundayız. Kümede kalmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah sonuçta ligi istediğimiz bir yerde bitiririz." diye konuştu.

Yalçın, bir gazetecinin Eto'o'ya Antalyaspor taraftarının tepkisini hatırlatması üzerine, şu ifadeleri kullandı:

"Ülke futbolu olarak bunları bir türlü aşamıyoruz. Eto'o burada bana göre çok hizmetler verdi, çok başarılı oldu. Bu kadar tepki Eto'o gibi bir oyuncuya anlamsız. Daha fazla sahip çıkmamız gerekir. Rusya'dan Eto'o'yu çağırdılar. Dünya Kupası'nın tanıtımında Eto'o'yu kullanacaklarmış. Eto'o'ya tüm dünya bu kadar ilgi gösterirken onu bu kadar yukarıda tutarken, ülkemizde maalesef futbolda bu tür şeylerin olması bana enteresan geliyor."


Yorumlar