Lutfi Arıboğan: Bir aksilik olmazsa maç saat 15.00'de oynanacak

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, bugün UEFA ve hakemlerle birlikte yapılan toplantılarda, bir aksilik olmazsa maçın saat 15.

Google Haberlere Abone ol
Lutfi Arıboğan: Bir aksilik olmazsa maç saat 15.00'de oynanacak

Galatasaray İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, bugün UEFA ve hakemlerle birlikte yapılan toplantılarda, bir aksilik olmazsa maçın saat 15.00'de oynanacağını söyledi.

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçının bugüne ertelenmesinin ardından, UEFA yetkilileri, hakem ve Galatasaray Kulübü yetkililerinin yaptığı toplantı sonrası Lutfi Arıboğan açıklamalarda bulundu.

UEFA hakem ve temsilcilerinin ortak kararı olan saat 15.00'in maç oynamaya uygun şartlarda olmasını dileyen Arıboğan, "UEFA da bugün oynanmasına karar verdi. Sabah ve öğle sonrası yapılan toplantı biraz evvel bitti. Şartların maçın oynanmasına uygun olduğu kararı alındı. Zemindeki karların tamamının temizlenmesine de az kaldı. İnşallah saat 15.00'de şartlar maçın oynanmasına uygun olur." dedi.

Isıtma ve çatı konuları hakkında da bir açıklama yapan Arıboğan, "Bir kere Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde doğalgaz var. Zemin ısıtmamız da var. Tribün ısıtma sistemimiz birkaç hafta önce bitti. Ve gerekli işlemler yapıldı. O da birkaç hafta içerisinde faaliyet gösterecek. Stadın üstünün tamamen kapanması ile ilgili bir konu gündemimizde yok. Maça gelince inşallah hava şartları o saatte normal devam ederse karşılaşma oynanacak." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar