Luis Suarez 5 yıllığına Barcelona’da

Barcelona kulübü, Uruguaylı yıldız Luis Suarez’in transferi konusunda Liverpool ile anlaşmaya vardığını duyurdu. Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Suarez’in haftaya sağlık kontrolünden geçmek ve...

Google Haberlere Abone ol
Luis Suarez 5 yıllığına Barcelona’da

Barcelona kulübü, Uruguaylı yıldız Luis Suarez’in transferi konusunda Liverpool ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

Kulübün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 27 yaşındaki Suarez’in haftaya sağlık kontrolünden geçmek ve 5 yıllık imzayı atmak için Nou Camp’a geleceği bildirildi.

Ayrıca açıklamada, Luis Suarez’in geçen sezon İngiltere’de 31 golle Altın Ayakkabı ödülünü kazandığı not edildi.

Barcelona’nın yıldız futbolcu için Liverpool’a 81 milyon Euro ödeyeceği belirtiliyor. Uruguay milli takımının forveti Suarez, Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası'nda İtalyan oyuncu Giorgio Chiellini'yi ısırmaktan 9 milli maç ve 4 ay futboldan men cezası almıştı.

9 MİLLİ MAÇ VE 4 AY FUTBOLDAN MEN CEZASI VAR

Bu arada FIFA 2014 Dünya Kupası'nda ölüm grubu olarak nitelendirilen ve Kosta Rika'nın 7 puanla lider olacak çıktığı D Grubu'nda İngiltere ve İtalya ile mücadele eden Uruguay, 6 puanla grup ikincisi olarak bir üst tura çıkmıştı.

Barcelona'nın renklerine bağladığı Uruguaylı yıldız Luis Suarez attığı gollerle takımının bir üst tura çıkmasında büyük rol oynamış, ancak grubun son maçında İtalya ile oynanan karşılaşmada rakibi İtalyan savunma oyuncusu Chiellini'i ısırdığı için disiplin kuruluna sevk edilmiş, akabinde de 9 milli maç ve 4 ay da futboldan men cezası almıştı.

CİHAN

Yorumlar