Lucescu'dan ayrılık izahatsı

Shakhtar Donetsk'teki başarılı kariyeri sonrası Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak edilen Rumen teknik adam Mircea Lucescu çok konuşulaşacak izahatlar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Lucescu'dan ayrılık izahatsı
Shakhtar Donetsk'teki muvaffakiyetli kariyeri sonrası Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği merak edilen Rumen teknik adam Mircea Lucescu fazla aşırı konuşulaşacak izahatlar yaptı.

Romanya'da Gazete Sporturilor'a kendisiyle ilgili iddialar konusu için konuşan Mircea Lucescu, kariyerine Ukrayna'da devam etmeyeceği mesajlarını verdi. Ukrayna'daki siyasal krizle ilgili kaygılarını dile getiren Luce, 'Ülke zor halde ve haliyle biz de zor günler geçiriyoruz. Maçlarımızı devamlı ayrıcalıklı statlarda oynamak mecburiyetinde kalıyoruz. Bu halden yoruldum. Siyasi vaziyet beni Ukrayna'dan ayrılmak mecburiyetinde bırakabilir' ifadesini kulllandı.

Ukrayna'daki şampiyonluk yarışıyla ilgili de konuşan Lucescu, 'Dinamo Kiev'i karşısında bu sezon avantaj yakalamamız zor görünüyor. Artık onları geçebileceğimizi düşünmüyorum. Maçların son bölümlerinde yaşadığımız puan kayıpları bizim zor halde bıraktı' dedi.

Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği ve Fenerbahçe iddiaları ile ilgili de konuşan Rumen teknik adam şu ifadeleri kullandı: 'Fenerbahçe Spor Kulübü ile ve ya Türkiye'den öteki bazıları ile görüşmedim. Menajerim de böyle bir görüşme yapmadı. Şu an Shakhtar Donetsk'teyim ve işimi yapmaya çalışıyorum.' İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar