"Lucescu Galatasaray'la prensip olarak anlaştı" iddiası

Ukrayna ligi takımı Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Galatasaray ile prensipte anlaştığı iddia edildi.Ukrayna ve Rus basınına göre, yakın zamanda Lucescu Galatasaray Futbol Takımı'na gidecek. CNN spor muhabiri Tancredi...

Google Haberlere Abone ol
"Lucescu Galatasaray'la prensip olarak anlaştı" iddiası

Ukrayna ligi takımı Shakhtar Donetsk'in teknik direktörü Mircea Lucescu'nun Galatasaray ile prensipte anlaştığı iddia edildi.

Ukrayna ve Rus basınına göre, yakın zamanda Lucescu Galatasaray Futbol Takımı'na gidecek. CNN spor muhabiri Tancredi Palmeri'nin iddiasına göre, "Lucescu Galatasaray yönetimiyle prensipte anlaştı. Fakat Galatasaray takımı teknik direktör Roberto Mancini ile para konusunu henüz çözemediği için Lucescu ile sözleşmenin imzalanması sürüncemeye takıldı." iddiaları yer aldı.

Ukrayna'nın ünlü spor yazarı, gazeteci Konstantin Andriyuk da Lucescu'nun yakın zamanda Galatasaray'ın teknik direktörü olabileceğini iddia etmişti. "1plus1" televizyon kanalı yorumcusu Andriyuk, "Şöyle bir bilgim var. Roberto Mancini yüzde 99 Galatasaray'ı terkediyor. İtalyan teknik direktörün yerine 1 numaralı aday Lucescu." diye iddiada bulunmuştu.

Türk basınına göre, daha önce Rumen teknik adam, gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı yönündeki soruları, "Takımla bir yıl daha sözleşmem var. Dolayısıyla durumum Ukrayna'daki politik duruma bağlı olacak." diye yanıtlamıştı.

Ukrayna'nın doğusunda bulunan Donetsk, 2 gün önce tek taraflı olarak bağımsızlığını ilan etmişti. Ukrayna'nın zor günler yaşadığı bu dönemde Lucescu'nun yönettiği Shakhtar Donetsk takımı, üst üste 5'inci kez lig şampiyonu oldu.

CİHAN

Yorumlar