Lopez: Sivasspor’un kutlanması gerekiyor

Galatasaray’ı sahasında 2-1 yenen Sivasspor’da teknik sorumlu Cesar Domingo Lopez, "Sivasspor’un kutlanması gerekiyor.

Google Haberlere Abone ol
Lopez: Sivasspor’un kutlanması gerekiyor

Galatasaray’ı sahasında 2-1 yenen Sivasspor’da teknik sorumlu Cesar Domingo Lopez, "Sivasspor’un kutlanması gerekiyor. Üstün bir futbol sergileyerek haklı bir galibiyet aldık." dedi.

Maç sonrası değerlendirme yapan Lopez şöyle konuştu: "Biz, her zaman mağlup olduğumuz maçlarda karşı takımı üstün olduğundan dolayı kutluyoruz. Bugün de herkesin Sivasspor'u aynı şekilde kutlaması gerekir; çünkü gerçekten üstün olduğumuz ve gerçekten bugün ortada haklı olarak aldığımız bir galibiyet var."

"GÜZEL BİR OYUNLA GALİP GELDİK"

Sivassporlu Da Costa ise takım olarak çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve iyi bir defans yaparak ataklara çıktıklarını ifade etti. Costa, "Aatıf ve Utaka ile gol bulduk. Uzun bir dönem sıkıntılı geçirmiştik. Birkaç haftadır galibiyet alamıyorduk, çok puanlar kaybettik. Ama bu hafta çok iyi çalışmıştık. Galatasaray gibi büyük takımlara karşı Sivasspor’un zaten motivasyonu çok farklı oluyor. Hep beraber böyle güzel bir oyun oynadığımız zaman karşımızda durabilecek takımlar zor durur. Bugün de güzel bir oyunla galip geldik." diye konuştu.

"HEDEFİMİZ AVRUPA"

Aatıf Chahechohe da, çok önemli bir karşılaşmada büyük bir takımı ağırlayarak galip geldiklerini söyleyerek, "Sivas’ta Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı galip gelmek farklı bir mutluluk bizim için. Önümüzde 5 maç kaldı, elimizden gelen maksimum puanı alıp Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Benim için gol atmaktan ziyade önemli olan takımın galip gelmesi. Tabiî ki Galatasaray’a karşı gol atabilmek çok güzel." şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar