Lopez: İlk üçe yakın olma şansını kullanamadık

Sanica Boru Elazığspor’a sahasında 3-1 yenilen Sivasspor’da Teknik Sorumlu Cesar Domingo Lopez, ligde ilk 3’e yakın olma şansını kullanamadıklarını belirterek, “Elazığspor bugün üstün bir futbol oynadı ve galibiyeti hak etti.

Google Haberlere Abone ol
Lopez: İlk üçe yakın olma şansını kullanamadık

Sanica Boru Elazığspor’a sahasında 3-1 yenilen Sivasspor’da Teknik Sorumlu Cesar Domingo Lopez, ligde ilk 3’e yakın olma şansını kullanamadıklarını belirterek, “Elazığspor bugün üstün bir futbol oynadı ve galibiyeti hak etti. Bizde önümüzdeki karşılaşmalarda bunu telafi etmek için çalışacağız.” dedi.

    Domingo Lopez, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, “Maalesef bir kere daha ilk 3’e yakın olabilme yakın olabilme şansını bu maçta da kullanamadık. Ama bu futbol böyle şeyler olabiliyor, devam edeceğiz. Elazığspor bugün üstün bir futbol oynadı ve galibiyeti hak etti. Bizde önümüzdeki karşılaşmalarda bunu telafi etmek için çalışacağız.”şeklinde konuştu.

    Son iki haftada yenen 9 golün hatırlatılması üzerine ise Lopez, “Belki defans olarak gereğini yapmadık, defansta hatalar yaptık. Bu yüzden goller yedik ama bu bence bir problem değil, Çünkü oyuncularımıza bu durumları düzeltecek yeterli kalite her zaman var.” ifadesini kullandı.

    Basın toplantısına katılan futbolculardan Ziya Erdal ise zor maç olacağını bildiklerini belirterek, ikinci yarı çabaladıklarını ancak yeterli olmadığını ve Elazığ’ın kazandığını anlattı. Taraftarların Aydın’a tepki göstermesini eleştiren Erdal, kısıtlı kadroları olduğu için aynı 11 ile sahaya çıkmak durumunda kaldıklarını ister istemez performans düşüklüğü olabileceğine vurgu yaparak, taraftarlardan biraz daha sabır ve özveri istedi.

    Basın toplantısında yer alan Mehdi Taouıl ve Navratil ise, geçen haftaki kötü sonuç sonrası evlerinde yenilmemeleri gerektiğini, kötü bir maç sonrası mağlup olduklarını söyleyerek, gelecek haftaki Gençlerbirliği maçında bunu telafi edeceklerini kaydetti.

ELAZIĞSPOR CEPHESİ: TEHLİKE BÖLGESİNDEN UZAKLAŞMIŞ GİBİYİZ

    Sanica Boru Elazığspor Teknik Sorumlusu İrfan Saraloğlu da, maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "ligde 13. sıraya yükseldik. Tehlike bölgesinden uzaklaşmış gibi görünüyoruz. Önümüzde 11 maç daha daha var, hepsine teker teker hazırlanacağız.” dedi.
    Sivasspor’u iyi analiz ettiklerini belirten Saraloğlu, şöyle devam etti:
“Rakip ilk dakikalarda üstümüze fazla geldi. Bizde geri çekilmek zorunda kaldık. Durumu toparlayarak bulduğumuz ilk gol skoru yüksek bir maç olacağını gösterdi. İkinci golü ararken yaptığımız basit bir hatayla rakibe gol şansı verdik. İlk yarıyı 1-1 bitirmek için biraz mücadele vermek zorunda kaldık. Çünkü rakibin etkili hücum silahları vardı. 2. yarı için gerekli uyarıları yaptık. Nasıl oynamamız gerektiğini bir kez daha oyuncularımıza aktardık. 2. yarı bizim istediğimiz gibi gelişti. Kendi oyunumuzu isteğimiz gibi oynama şansı bulduk. Kontra atakta etkili olan oyuncularımızın gücünü iyi kullandık ve bulduğumuz gollerle maçı lehimize bitirmeyi başardık. Şunu söylemem lazım; 2 yarı Sivas takımı golü bulsaydı, belki biraz daha zorlanabilirdik. 2. Golü bulmamız bizi rahatlattı. Rakip üstümüze geldikçe de defansta açık verince boşluklardan faydalandık.”

    Maçı kazandıkları için mutlu olduklarını kaydeden Teknik Sorumlu Saraloğlu, “Ligde 13. Sıraya yükseldik. Tehlike bölgesinden uzaklaşmış gibi görünüyoruz ama önümüzde 11 tane daha maç var, hepsine teker teker hazırlanacağız. Önümüzdeki hafta Kasımpaşa ile oynayacağız. Ciddi bir rakip, ligin ilk yarısında çıkış yapan bir takım. Geçen hafta ve bu hafta toparlanmış gibiydi, ciddiye alacağımız bir maç. 3 puan için elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstererek o maça hazırlanacağız.” diye konşutu.

    Sanica Boru Elazığsporlu Tanju ve Kaleci İvesa ise Sivasspor karşısında iyi bir futbol sergilemeseler de akıllı oynadıklarını ve sonuçta 3-1 kazandıklarını anlatarak, galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

CİHAN

Yorumlar