Lopez: Büyük takıma karşı kazandık, çok mutluyuz

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz özellikle büyük bir takıma karşı galip gelmek bizim için büyük bir.

Google Haberlere Abone ol
Lopez: Büyük takıma karşı kazandık, çok mutluyuz

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, "Galibiyetten dolayı çok mutluyuz özellikle büyük bir takıma karşı galip gelmek bizim için büyük bir.” dedi.

Sivasspor Yardımcı Antrenörü Cesar Domingo Lopez, “Çok mutluyuz bugünkü karşılaşmadan dolayı çünkü 3 puana ihtiyacımız vardı. Özellikle büyük takıma karşı bu 3 puanı hak ederek almak bizim için büyük bir mutluluk kaynağı." ifadesini kullandı.

“GOL KRALLIĞI İLE İŞİM OLMAZ”

Maçta 2 gol atan Aatıf Chahechoue ise “Beşiktaş ilk yarı bizden üstündü ama biz geriye çekilerek gol yememeye çalıştık. İyi defans yaptık takım halinde. İkinci yarıda maç döndü. Bizde cesur futbol oynamaya çalıştık ve 3 dönen pozisyonda net bir skorla 3-0 kazandık.” diye konuştu.

Attığı gol sayısının 17 olmasıyla gol krallığı ile ilgili görüşleri sorulan Atıf, “Tabi 17 gole ulaştım, tabi çok mutluyum. Her zaman dediğim gibi gol krallığıyla işim olmaz ama maç oynayıp gol attıkça insan tabi ki istiyor gol kralı olmak. Ama bunda arkadaşlarında payı var." dedi.

Kadir Bekmezci ise "Biz takım halinde iyi konsantre olduk, iyi hazırlandık. Gol yememek için takım olarak elimizden geleni yaptık. 2. yarıda biz biraz daha cesur olmaya çalıştık. Maçı 3-0 kazandık mutluyuz. 3 puanı seyircimize armağan ediyoruz." ifadesini kullandı. CİHAN

Yorumlar