Lopez: Adaletli ve haklı bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Kardemir Karabükspor’u 3-1 yenen Sivasspor’da Teknik Sorumlu Domingo Lopez, yaptığı kısa açıklamada, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama adaletli ve haklı bir galibiyet aldık.

Google Haberlere Abone ol
Lopez: Adaletli ve haklı bir galibiyet aldık

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısının son maçında Kardemir Karabükspor’u 3-1 yenen Sivasspor’da Teknik Sorumlu Domingo Lopez, yaptığı kısa açıklamada, "Zorlu bir karşılaşmaydı ama adaletli ve haklı bir galibiyet aldık. Çünkü karşılaşma boyunca üstündük." dedi.

Sivassporlu Adem Koçak ise takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ve pozisyon vermediklerini belirterek, "Net bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. 3 puan alarak üst sıralardan kopmadığımız için mutluyuz. 2. Yarı bıraktığımız yerden devam etmek istiyoruz." dedi.

3-4 haftadır eksik kadro ile çıktıkları maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarından yakınan Koçak, takım olarak çok iyi oynayarak kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Bir gazetecinin teknik direktörleri Roberto Carlos’un kendisini en iyi 3 yerli oyuncu arasında saydığını söylemesi üzerine Adem Koçak, Sivasspor için elinden geleni yaptığını kaydederek, hocasının da böyle takdir etmesinden sonra daha da çok çalışıp Sivasspor için mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.

Kaleci Korcan da ligin ilk yarısını üst sıralarda bitirdiklerini anlatarak, bu 3 puanın 2. yarı için moral olacağını söyledi. Ligin 2. yarısında kupa ve lig maçları nedeniyle yoğun bir tempoya gireceklerini aktaran Korcan Çelikay, iyi bir hazırlık dönemiyle 2. yarıya başlayacaklarını sözlerine ekledi.

“AKBALA’YA ÇOK ÜZÜLDÜK”

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ise maçtan çok oyuncuları Akbala’ya üzüldüklerini belirterek, "Yemememiz gereken 2 pozisyondan gol yedik, oyunu forse etmeye çalıştık. Golü de bulduk. 2. yarı oyunun son 5 dakikasına kadar birebir mücadele ve forse etme anlamında oyunun hakimi bizdik. Genç bir takımız, biraz tecrübesizliğimiz var. Sivasspor çok etkili bir takım. Hızlı oyuncuları var ve onlara önlem almak çok kolay olmuyor. Çok haklı bir galibiyet aldılar." dedi.

Futbolculardan Ahmet İlhan da ilk yarının son maçını kaybettikleri için çok üzgün olduklarını belirterek, arkadaşları Akbala’nın sakatlanmasının daha önemli olduğunu, ona çok üzüldüklerini, mağlubiyeti unuttuklarını takım olarak ona üzüldüklerini dile getirdi.

Erkan ise iki takımında iyi futbol oynadığını, güzel bir maç olduğunu, ancak Akbala’ya çok üzüldüğünü ifade etti.
CİHAN

Yorumlar