Liverpool'dan Türkçe başsağlığı mesajı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Liverpool kulüpleri, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası ile ilgili bir taziye ve başsağlığı mesajı yayımladılar. Türkiye'de de çok destek gören İngiltere'nin ünlü kulübü Liverpool,...

Google Haberlere Abone ol
Liverpool'dan Türkçe başsağlığı mesajı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Liverpool kulüpleri, Manisa'nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası ile ilgili bir taziye ve başsağlığı mesajı yayımladılar.

Türkiye'de de çok destek gören İngiltere'nin ünlü kulübü Liverpool, Soma faciasıyla ilgili olarak Türkçe yayımladığı başsağlığı mesajında üzüntülerini dile getirdi.

İngilizler'in ünlü iki kulübü Chelsea ve Liverpool, orjinal Facebook ve twitter hesaplarından Soma'da meydana gelen maden faciasıyla ilgili Türkçe başsağlığı mesajı yayınladı.

Liverpool'un Türkçe olarak yayımlanan mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Manisa, Soma'da meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin aileleri başta olmak üzere, tüm Türkiye'ye başsağlığı dileriz. Yaralı olan kazazedelerin ise bir an önce sağlıklarına kavuşmaları umuduyla acil şifalar diliyoruz. Meydana gelen kaza sonucu madende mahsur kalan işçileri kurtarma çalışmalarının da en kısa sürede başarıya ulaşmasını temenni ederiz."

Sosyal medya üzerinden İngilizce olarak başsağlığı mesajı yayımlayan Chelsea'nin mesajında ise "Aklımız şu an Türkiye'deki herkesle beraber, özellikle Manisa'da olaylardan etkilenenlerle..." ifadelerine yer verildi.

CİHAN

Yorumlar