Lise öğrenciler, şampiyonluk maçını patlama sesleri altında oynadı

Bursa’da, liseler arası futbol turnuvası ikinci kümenin şampiyonluk maçına tribünlerdeki patlama sesleri damgasını vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Lise öğrenciler, şampiyonluk maçını patlama sesleri altında oynadı

Bursa’da, liseler arası futbol turnuvası ikinci kümenin şampiyonluk maçına tribünlerdeki patlama sesleri damgasını vurdu. Bursa Emniyet Müdürlüğü gergin geçen maç için stada çok sayıda ekip gönderirken lise öğrencileri, takımlarını ses çıkaran maytap patlatarak destekledi.

    Merinos Stadı’nda oynanan Bursa Liselerarası Futbol ikinci kümenin şampiyonluk maçında Ovaakça Şarık Tara Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Veysel Karani Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi karşı karşıya geldi. Maçın gergin geçmesi sebebiyle stada çok sayıda polis ekibi gönderildi.

    Maçın sonlarına doğru her iki takım taraftarları coşkuyu artırırken maça patlama sesleri damga vurdu. Liseli taraftarlar, polislerin gözü önünde meşale yakıp, ‘torpil, maytap’ diye tabir edilen patlayıcı madde patlatıp, saha içerisine atan attı.

    Maçı Ovaakça Şarık Tana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi 1-0 kazanarak 2. kümenin şampiyonu oldu. Maçın ardından öncelikle Veysel Karani Meslek Lisesi öğrencileri çıkartıldı. Bir süre stad önünde rakip takım taraftarlarını bekleyen liseli öğrencileri polis ekipleri stattan uzaklaştırdı.
CİHAN

Yorumlar