Lior Refaelov: Cehennem bizi bekliyor

Brugge'ün en tehlikeli oyuncularından İsrailli Refaelov, “Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. İstanbul'daki rövanşı, bir cehennemin içinde oynayacağımızın farkındayız” yorumunu yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Lior Refaelov: Cehennem bizi bekliyor
Brugge'ün en tehlikeli oyuncularından İsrailli Refaelov, “Beşiktaş'ın ne kadar diri olduğunu biliyoruz. İstanbul'daki rövanşı, bir cehennemin içerisinde oynayacağımızın farkındayız” yorumunu yaptı.

Siyah-Beyazlılar’ın, Avrupa Ligi 3. turunda karşılaşacağı rakibi Club Brugge’ü şimdiden taraftar korkusu sardı.

Önceki günkü kuranın arkasından takımın tecrübeli isimlerinden Timmy Simmons, “İstanbul’da aşırı zorlu bir atmosferde oynayacağız” demişti. Bu kere de Belçika temsilcisinin yıldız oyuncularından Lior Refaelov da, tribün baskısının menfaatlerini menfi etkileyebileceğinden bahsetti. Refaelov, “Açıkçası son 16’daki her takım, bizimle karşılaşmak istiyordu. Bize ise Beşiktaş çıktı. Türk takımı ne kadar kuvvetli olduğunu, Liverpool’u eleyerek herkese gösterdi. Şundan şüphem yok; İstanbul’da bir cehennemin içerisinde rövanş maçına çıkacağız. Bu nedenden 12 Mart’taki ilk karşılaşmada bizim taraftarlarımızın da, stadımızda aynı bir ortam yaratması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

De Fauw: İlk maç aşırı önemli

Club Brugge’ün tecrübeli savunma oyuncularından Davy De Fauw, ilk tercihinin Everton ya da Wolfsburg olduğunu, kurada çıkan rakipleri Beşiktaş’a ise saygı duyduğunu vurguladı. Fauw, “Sahamızdaki ilk mücadeleden iyi bir neticeyle ayrılmamız aşırı önemli. Rövanşı Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Belki taraftarın etkisi, stat iri bulunduğu için biraz daha güçsüz olabilir” dedi. Takımın uzman ağ bekçisi Mathew Ryan ise “Artık bu etaba geldikten sonra, basit bir rakip olamazdı. Beşiktaş iyi bir takım” dedi.

Kaynak: FANATİK

Yorumlar