'Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'

"İlk haftamızda iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

Google Haberlere Abone ol
'Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz'

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un asbaşkanı Ahmet Ekinci, ilk hafta kendi sahalarında Ümraniyespor ile yapacakları maçta, iyi bir sonuç alarak lige başlamak istediklerini ifade etti.

Ekinci, yazılı açıklamasında, yönetim kurulu olarak teknik heyetle görüştüklerini ve transferleri en kısa zamanda bitirmek istediklerini aktardı.

Lige eksiksiz başlamak istediklerini belirten Ekinci, "21 Ağustos Pazar günü ligin ilk maçında Ümraniyespor ile karşılaşacağız. İnşallah ilk haftamızda iyi bir sonuç alarak lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Taraftarlardan ilk maçta tribünleri doldurmasını isteyen Ekinci, sezon boyunca onlardan destek beklediklerini vurguladı.

Bugüne kadar passolig kart satışlarının 12 bin civarında olduğunu aktaran Ekinci, şunları kaydetti:

"Taraftarlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. 30 bin kişilik statta en az 30 bin passolig kartının satılması gerektiğini düşünüyoruz. Taraftarlarımızdan ricamız pazar günü oynanacak maçtan önce passolig kartı olmayanların kartlarını almalarıdır. Passolig kartını alan veya önceden kartı olan taraftarlarımız da hafta içi satışa sunulacak biletleri kartlarına yükleterek maça gelebileceklerdir."

Yorumlar