Lider Halkbank, Constanta’yı ağırlıyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın maç maratonu ligden sonra CEV Şampiyonlar Ligi'nde de devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Lider Halkbank, Constanta’yı ağırlıyor

Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nın maç maratonu ligden sonra CEV Şampiyonlar Ligi'nde de devam ediyor.

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi, Teledünya Türkiye Kupası ve ilk kez katıldığı CEV Şampiyonlar Ligi'nde iddialı yürüyüşünü sürdüren Halkbank’ta hedef tüm kupalarda şampiyonluk. Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda yer alan başkent ekibi, bu kupadaki beşinci maçında yarın Romanya’nın Constanta takımını konuk edecek.

Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda, saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı Goran Gradinski (Sırbistan)- Marko Seifried (Slovenya) hakem ikilisi yönetecek.

Hedef final

Grubunda oynadığı tüm maçları kazanarak 12 puanla liderlik koltuğunda oturan başkent ekibi, ilk maçta olduğu gibi yarın da yine Romen temsilcisini yenip ülkesine puansız göndermek arzusunda. Mavi-beyazlı ekibin kaptanı Matey Kaziyski Şampiyonlar Ligi'nde final oynamayı takım olarak düşündüklerini açıkladı.

Tecrübeli oyuncu, "Takım olarak iyi bir yoldayız. Türkiye, Avrupa veya Türkiye Kupası… Bizim için farketmiyor. Sorumluluğumuzu biliyoruz, camianın beklentilerine yanıt vermek istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben Constanta maçının zor geçeceğini de biliyoruz. Ancak biz grubumuzu lider bitirip finale kadar yürümek istiyoruz. Ankaralı voleybolseverlerin bize yalnız bırakmamalarını bekliyoruz." diyerek Tomis Constanta maçı ile ilgili düşüncelerini açıkladı.
CİHAN

Yorumlar