Lena Erdil, dünya ikincisi

- Rüzgar sörfünün en prestijli serisi PWA Dünya Turu'nda 2016 slalom sezonu ikinci yarışında üçüncü olan Red Bull sporcusu Lena Erdil, sezonu dünya ikincisi olarak tamamladı

Google Haberlere Abone ol
Lena Erdil, dünya ikincisi


İSTANBUL (AA) - Rüzgar sörfünün en prestijli serisi PWA Dünya Turu'nda 2016 slalom sezonu ikinci yarışında üçüncü olan Red Bull sporcusu Lena Erdil, sezonu dünya ikincisi olarak tamamladı.

Danimarka'nın Hvide Sande kentinde 4-9 Eylül tarihlerinde gerçekleşen yarışta üçüncülüğü elde eden Lena Aylin Erdil, toplamda 4134 puana ulaşarak dünya ikincisi oldu.

Sıralamada, Arubalı Sarah-Quita Offringa 4167 puanla dünya şampiyonu olurken, Lena Erdil'in ardından Fransız Delphine Cousin üçüncülüğü elde etti.

Lena, geçtiğimiz Haziran ayında IFCA Dünya Şampiyonası'nda slalom dalında birinciliği elde ederek Dünya Şampiyonu olmuştu.

Yarışın ardından düşüncelerini dile getiren Lena Aylin Erdil, "Şampiyonluğa bu kadar yaklaşabildiğimi fark etmemiştim. İkincilik de beni mutlu etti. Sezon başında ikinciliği teklif etseler hiç düşünmeden kabul edebilirdim. Elde ettiğim derecelerle geleceğe dair daha da umutluyum." şeklinde konuştu.

Yorumlar