Leicester City'ye Nijeryalı golcü

- Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City, CSKA Moskova'da forma giyen Ahmed Musa'yı renklerine bağladı

Google Haberlere Abone ol
Leicester City'ye Nijeryalı golcü


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig'in son şampiyonu Leicester City, Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Ahmed Musa'yı kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren İtalyan teknik adam Claudio Ranieri yönetimindeki Leicester City, 23 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu Ahmed Musa için kulübü CSKA Moskova ile 18 milyon sterlin bonservis ücretinde anlaştı.

Musa'nın sağlık kontrollerinden geçmek için İngiltere'ye geldiği ve resmi açıklamanın hafta sonunda yapılacağı basına yansıdı.

Geçen sezon ligde 30 maçta forma giyen Musa, 13 gol attı ve 5 asist yaptı. Nijeryalı futbolcunun, gelecek hafta takımının Avusturya'da yapacağı kampın kadrosunda yer alması bekleniyor. Kanatlarda ve forvet bölgesinde oynayabilen Musa, Rus temsilcisinde toplam 168 maçta 54 kez rakip fileleri havalandırdı.

Mavi-beyazlı ekip, Ron-Robert Zieler, Luis Hernandez ve Nampalys Mendy'nin ardından dördüncü transferini yaptı.

Leicester City'de geçen sezon 24 gol atan ve şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Jamie Vardy de Arsenal'ın 20 milyon sterlin serbest kalma tazminatını ödemeyi kabul etmesine karşın takımda kalmayı tercih etmişti.

Yorumlar