Kuyt: Üç puanı aldığımız için mutluyuz

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Kayseri Erciyesspor karşısında üç puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Kuyt: Üç puanı aldığımız için mutluyuz

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, Kayseri Erciyesspor karşısında üç puanı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Sarı-lacivertli takımın kendi sahasında Kayseri Erciyesspor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Hollandalı futbolcu, üç puan aldıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Kolay maç değildi ama üç puanı kazandığımız için mutluyuz. Burada Sow için bir parantez açmak istiyorum. Sow çok gol kaçırdı ve üzgündü. Kendisi de mutlu değildir. Sow, bizim için çok önemli oyuncu. Futbolda böyle şeyler olur. Bundan sonrada goller atmaya devam edecektir." dedi.

Bir gazetecinin "Şampiyonluk yarışında puan farkı kapandığı zaman stress oldu mu ? Şimdi ise fark açıldı rahatlama var mı ?" sorusuna yıldız oyuncu, şu cevabı verdi:

"Ligin bitmesine daha 9 hafta var. Bunlar normal kabul edilebilir. Bu heyacanı her yerde hissedebilirsiniz. Ama bence takım olarak bu baskıyı kaldıkabileceğimizi en iyi şekilde gösteriyoruz. İki deplasman maçında puan kaybettiğimizi gördünüz. Trabzon'da zor bir gece geçirdik. Umarım bir daha böyle şeyler yaşamayız. Bu takımın parçası olmaktan mutluyum."

Basın toplantısına katılan Bekir İrtegün ise "Kayseri Erciyesspor bugün çok dirençli ve iyi oynadı. Rakiplerin puan kaybettiği haftada galip gelmemiz gerekiyordu. Belki oyunun büyük bölümünde düşük oynadık. Ancak biz istediğimiz puanı aldık çok mutluyuz." dedi.
CİHAN

Yorumlar