Kupada maçın ardından

- Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: - "Kupayı kazanan Galatasaray'ı tebrik ediyoruz" - "Cenk iyi bir golcü. Bana göre fizik olarak iyi olmaması onu etkiliyor. Çok güçlü bir Cenk'in vuruş tekniği iyi olduğu için çok daha başarılı olacağını düşünüyorum"

Google Haberlere Abone ol
Kupada maçın ardından

KONYA (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Turkcell Süper Kupa'yı kazanan Galatasaray'ı tebrik etti.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, iki takımında maçı kazanmak için oynadığını ifade etti.

Kupayı Galatasaray'ın kazandığını belirten Güneş, şunları kaydetti:

"Kupayı kazanan Galatasaray'ı tebrik ediyoruz. Maçın bitişinde oyuncuları tebrik ettim, çünkü 120 dakika ellerinden gelen gayreti gösterdiler. Beceri konusunda eksiklerimiz oldu. Oyun mağlubiyeti hak eden bir oyun değildi. Sezon başında olumlu işaretlerimiz var. Şampiyonlar Ligi oynayan bir takım olarak daha iyi olmak durumundayız. Yeni sezonda daha iyi olacağımızı söyleyebilirim."


- "Cenk'in fiziki olarak iyi olmaması onu etkiliyor"


Güneş, bir basın mensubunun "Gol kaçıran Cenk Tosun ile maç sonu konuştunuz mu?" sorusuna şu cevabı verdi:

"Cenk ile maç içerisinde de konuştum. Oyuncu gol kaçırır da atar da ama futbolda yapması gerekenleri yapacak. Eğer onları yapamıyorsan, taşıyamıyorsun demektir. 'Gol attığım zaman moralim çok iyi, gol atamadım moralim bozuk, oynayamadım' diyemezsiniz. Siz işinizi yapacaksınız. Cenk iyi bir golcü. Bana göre fizik olarak iyi olmaması onu etkiliyor. Çok güçlü bir Cenk'in vuruş tekniği iyi olduğu için çok daha başarılı olacağını düşünüyorum. Bugün olmadı başka maçta gol atar, canı sağ olsun."

Yorumlar