Kupada Bursaspor ile İnegölspor oynayacak, Bursa ikiye bölündü

‘Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor’ sloganıyla bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 5.

Google Haberlere Abone ol
Kupada Bursaspor ile İnegölspor oynayacak, Bursa ikiye bölündü

‘Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor’ sloganıyla bu yıl 52.'si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. tur kura çekimi bir sürprize sebep oldu. Bursaspor ile İnegölspor kupanın 5'inci turunda karşı karşıya gelecek. İlginç eşleşme şehirde yaşayanları da ikiye böldü. Bazı taraftarlar, "Aynı şehrin iki kardeş takımı, ama İnegölspor kazanırsa daha iyi olur" derken bazı taraflar da "Bursaspor kazansın, kupayı kaldırsın" mesajı verdi.

    Bursaspor taraftarlarının eşleşmeyle ilgili görüşleri şöyle:

Yakup Acar: Haberim yoktu. İyi olan kazansın diyeceğim; ama ben Bursaspor taraftarıyım. Kötü de oynasa Bursaspor kazansın. Gerçi sonuçta Bursa kazanacak, çünkü İnegölspor da Bursa takımı. Gönül ister ki; Bursaspor kazansın. Batalla da yok ama. Batalla konusuna da yönetim açıklık getirsin. Gidecek mi, kalacak mı?

Selahattin Yanık: Bursaspor'un kazanmasını istiyorum.

İşlettiği kahvehanenin camlarına Bursaspor logosu yapıştıran Harun Güler: Kardeş takım çıktığı için aslında üzgünüz. Aynı şehrin iki takımı, ne diyelim? İsteriz ki; daha dişli takım çıksa. Birisi bense yine üzüleceğiz. Her iki sonuçta da üzüleceğiz. Aslen Bursaspor taraftarı olarak, hedeflerimiz var. İnegölspor da para kazanmak istiyor bu işten. Bir üst tura çıkmak istiyorlar.

Selahattin Turgut: İki takımı da kendi şehrimiz olduğu için tutuyoruz ama farklı bir şehir olmasını temenni ediyoruz. Bursaspor’u daha iyi yerde görmek istiyoruz

Ali Adiloğlu: Ben, İnegölspor’un kazanmasını isterim. İkinci lig takımı hiç olmazsa iki Bursa takımından biri olarak onlar kazansın.
CİHAN

Yorumlar