Kupa ve ligde tarihler değişiyor

Beşiktaş'ın yoğun maç fikstürü, TFF'yi yeni bir program belirlemeye mecbur bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Kupa ve ligde tarihler değişiyor
Beşiktaş'ın hummalı maç fikstürü, TFF'yi yeni bir program belirlemeye zorunlu bıraktı.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalması Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezon planlamasını alt üst etti! Lig tarihinde ilk kere sezonun ilk yarısında oynanacak bütün maçları tarihleriyle açıklayan, ikinci yarınının da son hafta dış bütün programını belirleyen TFF, Süper Lig ve Türkiye Kupası programını tekrardan saptamak durumunda kaldı.

Kartal turu geçince...

Daha evvela açıklanan 23. hafta programına kıyasla Sivasspor ile Beşiktaş 9 Mart Pazartesi günü 4 Eylül Stadı'nda karşı karşıya kalacaktı. Ancak Siyah-Beyazlılar, 12 Mart'ta Belçika'da Club Brugge ile UEFA Avrupa Ligi son 16 ilk maçına çıkacakları için Sivas maçının programının gözden geçirilmesini TFF'den istek etti.

Beşiktaş maçı cumartesi günü oynamak istediğini TFF'ye iletti. Ancak cumartesi seçeneği de Sivas cephesinden kabul görmüş değil. Zira, Sergen Yalçın ve takımı 5 Mart perşembe günü Kayserispor'la Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçına çıkacağı için bu Öğrenci sıcak bakmıyor. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz da, 'Biz Sivasspor şekilde ilçe ve köylerden gelenlere de bilet satıyoruz. Pazar günü seçeneği bizim için en ideali. Cumartesi tıpkı oranda tribün desteği bulamayız' halinde görüş söyledi.

İlişkili Haber

Kaynak: FANATİK

Yorumlar