Kulüpler Birliği Vakfından teşekkür mesajı

İSTANBUL (AA) - Kulüpler Birliği Vakfı, deplasman yasağının kaldırılması sürecinde desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor...

Google Haberlere Abone ol
Kulüpler Birliği Vakfından teşekkür mesajı


İSTANBUL (AA) - Kulüpler Birliği Vakfı, deplasman yasağının kaldırılması sürecinde desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Valisi Vasip Şahin için teşekkür mesajı yayımladı.

Vakıftan yapılan açıklamada, deplasman yasaklarının kaldırılması yönündeki arzularını çeşitli platformlarda dile getirdikleri belirtilerek, "Gelinen süreçte bu yasakların kaldırılmasında desteğini esirgemeyen başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Gençlik ve Spor Bakanımız ve ayrıca İstanbul Valimize teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Taraftarların uzun yıllardır bu yasağın kaldırılması yönünde tribünlerde tezahürat yaptığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Çabalarımız sayesinde şu anda bu hakları yeniden kendilerine iade edilmiş oldu. Haklarına sahip çıkma sorumluluğu da kendilerinde olacaktır. Bizler renk ayrımı yapmaksızın tüm taraftarlarımızın bu sorumluluğu sonuna kadar paylaşacaklarına ve gereğini yerine getireceklerine gönülden inanıyoruz. Bu bağlamda sporun birleştirici gücüne sahip çıkan, gönül verdiği renkleri yalnızca sevgi ve saygı ile koruyan, destekleyen, bu sevgisinde şiddete yer vermeyen, barışın kardeşliğin, fair play'in kazanmasına ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayan tüm taraftarlarımıza ve buna destek veren tüm yöneticilerimize Kulüpler Birliği Vakfı olarak teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz."

Yorumlar