Kuddusi Müftüoğlu hakemliği göz yaşları içerisinde bıraktı

FIFA kokartlı eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu, 2005 yılında FIFA kokartı alınarak ulusal hakemliğe indirilen 22 yıllık futbol hakemliğini bıraktığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Kuddusi Müftüoğlu hakemliği göz yaşları içerisinde bıraktı

FIFA kokartlı eski hakemlerden Kuddusi Müftüoğlu, 2005 yılında FIFA kokartı alınarak ulusal hakemliğe indirilen 22 yıllık futbol hakemliğini bıraktığını açıkladı. Müftüoğlu, kararını açıklarken göz yaşlarını tutamadı.

2013-2014 Sezonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Kış Semineri, için düzenlenen seminer açılış töreninde bir veda konuşması yapan Kuddusi Müftüoğlu, faal hakemliği bıraktığını açıkladı.

İsmi anons edildiğinde hakem arkadaşları tarafından ayakta uzun süre alkışlanan ve bu sırada gözleri dolan Müftüoğlu, kendi adına hazırlanan video klibi izlerken ise kendine hakim olamadı ve göz yaşları içinde klibi izledi.

2 Mayıs 1996'da Spor Toto 3. Lig karşılaşması olan Osmaniyespor - İskenderun Demir Çelikspor'da 2. yardımcı hakem olarak aktif hakemlik görevine başlayan Müftüoğlu'nun Süper Lig kariyeri de 2000-2001 sezonu 11. haftasındaki Denizlispor-İstanbulspor maçıyla başladı.

22 yıllık hakem yaşantısının ardından siyasete atılacağını söyleyen Müftüoğlu, AKP'den Alanya Belediyesi başkan aday adayı olarak gösteriliyor.
CİHAN

Yorumlar