Körüstan: Serdar Kesimal'ı sezon sonuna kadar verdiler, kabul etmedik

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Fenerbahçe'nin Serdar Kesimal'ı sezon konuna kadar Bursaspor'a vermek istediğini ancak kabul etmediklerini belirterek, "1,5 yıllık anlaşırsak alacağız.

Google Haberlere Abone ol
Körüstan: Serdar Kesimal'ı sezon sonuna kadar verdiler, kabul etmedik

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Fenerbahçe'nin Serdar Kesimal'ı sezon konuna kadar Bursaspor'a vermek istediğini ancak kabul etmediklerini belirterek, "1,5 yıllık anlaşırsak alacağız." dedi.

Özlüce Tesisleri'nde takımın Galatasaray maçı öncesi gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Erkan Körüstan, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Ligin ikinci yarısına çok iyi başlangıç yaptıklarını ve bunun devamını getirmek istediklerini ifade eden Körüstan, şöyle konuştu: "Galatasaray maçı çok önemli. Yukarıları zorlamak için Galatasaray ile yapacağımız maçı kazanmamız ve ön kötü yenilmememiz lazım. Kazanırsak tabi ki çok şansımız olacak. İnşallah kazanırız diyorum. Takımımızın durumu da çok iyi."

"KÜFÜR ETME ETTİRME"

Taraftara küfürlü tezahürat uyarısı yapan Körüstan, şöyle devam etti: "O büyük taraftarımızdan ricam var. TFF, kötü tezahüratlar ilgili süre sınırlamasını kaldırdı. Ferdi bile bir kişi küfür etse ceza konusu oldu. Şu anda biz 3 sınırındayız. Bu 5 olursa saha kapatma cezası veriliyor. Biliyorsunuz Fenerbahçe'ye ilk cezayı verdiler. Eğer küfür etmeyi ve kötü tezahüratı kaldırmazsak her 6 maçta bir seyircisiz karşılaşma oynarız. Aynı zamanda bu cezalar katlana katlana gidiyor. Küfür etme ettirme diyoruz. Yani Bursaspor için çok önemli. Bu küfrün statlardan kaldıracağına inanıyorum. TFF'nin aldığı kararı da destekliyorum. Zor bir süreçtir. Hep beraber atlatacağız. Büyük Bursaspor taraftarı takımını desteklesin, kötü tezahürattan uzak dursun."

"1,5 YILIK ANLAŞIRSAK SERDAR'I ALACAĞIZ"

Batalla için verilen 3 milyon Euro'luk teklifi kabul etmediklerini ve 3-4 gün bekleyeceklerini belirten Körüstan, Fenerbahçeli Serdar Kesimal ile ilgili ise "Serdar Kesimal konusunda çalışmalarımız sürüyor. Serdar'ı bu sezon sonuna kadar veriyorlar. Bunun için biz kabul etmedik. 1.5 yıllık anlaşırsak alacağız." diye konuştu.

Körüstan, iç transferde Şamil ile 1 yıl daha prensipte anlaştıklarını, birkaç futbolcuyla da masaya oturacaklarını sözlerine ekledi.


CİHAN

Yorumlar