Korumalı Futbol Pro Lig

- Finalde Boğaziçi Sultans'ı 21-14 yenen Koç Üniversitesi şampiyon oldu

Google Haberlere Abone ol
Korumalı Futbol Pro Lig


İSTANBUL (AA) - Korumalı Futbol Pro Lig final maçında Koç Üniversitesi, Boğaziçi Sultans'ı 21-14 yenerek şampiyon oldu.

İTÜ Maslak Stadı'nda yapılan şampiyonluk maçında Boğaziçi Sultans ve Koç Üniversitesi takımları karşılaştı. Maça hızlı başlayan Koç Üniversitesi ilk çeyreği 7-0 önde geçti. Mücadelenin ikinci çeyreğinde iki takım da skor üretemedi ve ilk yarıyı Koç Üniversitesi 7-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan Boğaziçi Sultans, skoru 7-6'ya getirdi ve üçüncü çeyrek bu skorla bitti. Büyük çekişmeye sahne olan son çeyrekte rakibine 21-14 üstünlük sağlayan Koç Üniversitesi, şampiyonluğa ulaştı.


- Ödül töreni


Maçın ardından düzenlenen törende şampiyon Koç Üniversitesi, kupasını Türkiye Beyzbol, Softbol, Korumalı Futbol ve Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü'den aldı.

Törende açıklamada bulunan Şahin Kömürcü, iki ekibin de iyi bir oyun sergilediğini belirterek, "Son iki yıldır bu takımlarımız final oynuyordu. Boğaziçi Sultans, üç yıldır şampiyon oldu. İki kulübü de tebrik ediyorum. Maç çok güzel bir atmosferde gerçekleşti. Keyifli bir maç oldu. Takımlarımız ülkemizi Avrupa'da temsil edecekler, başarılar diliyorum." diye konuştu.

Yorumlar