Konyaspor'dan "Şehit Ömer Halisdemir" organizasyonu

- Yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak Beşiktaş maçında, şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir fotoğrafının bulunduğu 42 bin adet maske dağıtacak - Kulüp başkanı Şan: "Şehitlerin arasında Ömer Halisdemir sembol isim olarak yüce milletimizin hem aklına hem kalbine bir daha asla silinmeyecek şekilde kazındı. Bizler Konyaspor Kulübü olarak onun aziz hatırasını bu şekilde yaşatmayı uygun gördük"

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor'dan "Şehit Ömer Halisdemir" organizasyonu


KONYA (AA) - Atiker Konyaspor Kulübü tarafından, Spor Toto Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş maçında, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in fotoğrafının bulunduğu 42 bin adet maske dağıtılacak.

Kulüp başkanı Ahmet Şan, yaptığı yazılı açıklamada, bu toprakların, yüz binlerce "bir ölür, bin doğarız" diyen vatanperver, memleket sevdalısı ve isimsiz kahramanlarla dolu olduğunu belirtti.

Darbe girişimi gecesi ve sonrasında vatanının bekası ve aziz milletin huzuru için canlarını seve seve veren insanların varlığına bir kez daha şahitlik yaptıklarını vurgulayan Şan, şunları kaydetti:

"Şehitlerin arasında Ömer Halisdemir sembol isim olarak yüce milletimizin hem aklına hem kalbine bir daha asla silinmeyecek şekilde kazındı. Bizler Konyaspor Kulübü olarak onun aziz hatırasını bu şekilde yaşatmayı uygun gördük. Bu vesileyle maç öncesi Büyükşehir Belediye Stadı'na mücadeleyi izlemeye gelen herkese bu maskelerden dağıtma kararı aldık. Takımımıza taraftarımıza güveniyoruz. Her şeyden önce centilmence geçmesini arzu ettiğimiz bir karşılaşma olmasını temenni ediyoruz."

Öte yandan, dağıtılacak maskeye ek olarak kuzey tribününde maçı takip edecek Nalçacılılar Taraftar Derneği ve Nalçacılılar Grubu'nun koreografi hazırladığı öğrenildi.


Yorumlar