Konyaspor'a yenilen Bursaspor'a taraftar tepkisi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi.

Google Haberlere Abone ol
Konyaspor'a yenilen Bursaspor'a taraftar tepkisi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Torku Konyaspor'a 2-1 yenildi. Aldığı ceza nedeniyle kadın ve çocuklar önünde oynanan maçtan sonra taraftarlar dışarıda yönetim ve takıma tepki gösterdi.

Yönetimi istifaya çağıran taraftarlar, özellikle Başkan Erkan Körüstan'a büyük tepki gösterdi. Taraftarlar özellikle tribün liderlerinden Selim Kurtulan'a geçen hafta Kayseri deplasmanında oynanan ve 2-0 kaybedilen maçtan sonra tekme atan Başkan Körüstan'a büyük tepki gösterdi.

Bursaspor'un geçen hafta Kayserispor'a yenildiği maçın ardından, Başkan Körüstan ile yeşil-beyazlı takımın tribün liderlerinden Selim Kurtulan arasında tartışma yaşanmıştı. Yaşanan tartışma sonrasında Başkan Körüstan, Selim Kurtulan'a tekme atmıştı.

Bundan dolayı da Başkan Körüstan'a tepki gösteren yeşil-beyazlı taraftarlar, Torku Konyaspor yenilgisi sonrasında stat önünde buluşarak yönetim ve futbolculara tepki gösterdi.

Yer yer polisle de tartışmaya giren taraftarlar, "Tekme atsana, tekme atsana", "Körüstan istifa,", "Yönetim istifa" şeklinde sloganlar attı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı tepki sırasında meşaleler eşliğinde atılan sloganlar sonrasında taraftarlar olaysız bir şekilde dağıldı.
CİHAN

Yorumlar